Home Stiri mondene Cristi Borcea este mai fericit ca niciodată. Iată care este motivul!

Cristi Borcea este mai fericit ca niciodată. Iată care este motivul!

de Clara

Cristi Borcea s-a ținut de cuvânt și ultimele săptămâni le-a petrecut alături de copiii săi. Acesta a mărturisit, în urmă cu aproximativ o lună, că, pentru o perioadă, va lua o pauză de la afacerile pe care le are, pentru a se dedica familiei sale. Luna trecută, Melissa, Gloria și Alex au venit din SUA și s-au văzut pentru prima dată de la Crăciunul de anul trecut.

În ciuda faptului că nu toți copiii au aceeași mamă, cei mici sunt extrem de apropiați unul de celălalt. Mai mult decât atât, fostul patron de la Dinamo a recunoscut că le face orice poftă copiilor, pentru că ei îl fac fericit cu adevărat. „Cei mari vor să le asigur de toate, și material, dar cei mici au nevoie de multă atenție și afecțiune”, a declarat omul de afaceri.

Deși a afișat mereu o imagine de bărbat dur, acesta se schimbă în totalitate atunci când este alături de copiii lui. „Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist. Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici. Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil, devin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea”, a mărturisit soțul Valentinei Pelinel pentru cei de la Libertatea.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii, alături de patru femei, din trei mariaje diferite. Alături de prima soție, afaceristul are trei copii: Antonia Melissa, Angelo și Patrick. George Alexandru și Gloria au fost făcuți împreună cu Alina Vidican, iar Simona Voiculescu i-a dăruit-o pe Carolyn. Ultima sa soție, Valentina Pelinel, a adus pe lume trei copii: Milan și gemenele Indira și Rania…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies