Home Stiri mondene Cristi Borcea, invitatul acestei ediții din „40 de întrebări”

Cristi Borcea, invitatul acestei ediții din „40 de întrebări”

de Clara

Invitatul de săptămâna viitoare al emisiunii 40 de întrebări este chiar Cristi Borcea. Acesta, la fel cum au făcut și invitații dinaintea sa, va trebui să răspundă mai multor întrebări extrem de picante.

Printre ele se numără și următoarele: „Ați fost otrăvit cu argint viu?”, „Cum se fac banii din închisoare?”, „Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, „Sunteți un om fără scrupule în amor?”, „Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, „Ați lovit vreodată o femeie?”, „Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”, „Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”.

În urmă cu aproximativ 3 ani, Cristi Borcea a oferit un interviu pentru cei de la libertatea.ro și a vorbit despre relația pe care o are cu Valentina Pelinel, fiind convins că ea va fi ultima femeie din viața sa.

„E normal, relaţia mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlineşte total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băieţelului nostru, care are 2 anişori şi 4 luni. Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă.

Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!».
Ea îmi cumpără tot şi de toate. Tot, tot, vestimentaţie. Am încredere deplină în ea. Ea are răbdare, eu nu am. Ea mă completează. E mai diplomată, are răbdare. E şi ea sensibilă, ca şi mine, dar eu sunt ca o furtună, iar ea e curcubeul frumos ce iese după ploaie. Este şi ea calculată, nu e risipitoare, e tipicară, e la fel ca mine. De aceea facem perechea perfectă”, a declarat omul de afaceri, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies