Home Stiri mondene Cristi Brancu a făcut anunțul despre el și soția sa: „Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care…”

Cristi Brancu a făcut anunțul despre el și soția sa: „Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care…”

de negriuelena

Cristi Brancu a făcut un anunț important în legătură cu el și soția sa, Oana Turcu, în direct la Agenția VIP.

Pentru cei doi, astăzi este o zi specială, deoarece au împlinit 11 ani de când au devenit soț și soție, astfel că a avut de transmis un mesaj deosebit și emoționant pentru Oana Turcu.

Prezentatorul TV a ținut să îi mulțumească soției sale pentru toți anii în care îi oferă dragoste și fericire, dar și deoarece i-a dăruit un copil, pe Tudor, în vârstă de opt ani.

 „Acum 11 ani plecam foarte repede de dimineaţă către un aeroport, iar seara, la această oră, eram soţ şi soţie, căsătorindu-ne în faţa unui ofițer al stării civile, într-o ţară, bucurându-ne de ceea ce cred că este povestea care mie mi-a salvat viaţa.

Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care nu credeam că se poate oferi atâta dragoste.

Faptul că după atâţia ani, sentimentele sunt la fel de puternice, pentru mine este o minune. La vârsta aceea nu credeam că se poate aşa ceva.

Mă bucur că aveţi posibilitatea să o cunoașteți pe Oana, aici, la Antena Stars, şi puteţi să vedeţi cum este.

Îi mulţumesc că mi-a făcut un cadou mare, de opt ani îmi face ziua frumoasă. Vreau să vă doresc să simţiţi dragoste, că este singurul lucru care ne poate face mai buni şi să mergem mai departe.

Te iubesc!”, a spus Cristi Brancu în direct la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies