Home Stiri mondene Cristi Brancu, detalii-bombă despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Nu este apăsat de faptul că…”

Cristi Brancu, detalii-bombă despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Nu este apăsat de faptul că…”

de negriuelena

Cristi Brancu a făcut în urmă cu puțin timp dezvăluiri cutremurătoare despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Prezentatorul TV a vorbit despre comportamentul pe care l-a avut George Burcea atunci când a fost invitat ultima oară la Agenția VIP.

„George nu are niciun fel de problemă. Nu este apăsat de faptul că nu mai locuiește cu Andreea Bălan în aceeași casă.

După acea emisiune în care a venit în studio şi am încercat să am un dialog cu el, pentru că nu-mi doream altceva,

decât să spună un singur lucru: «Te iubesc, Andreea!» şi gata, încheiam discuţia, pentru că era clar că exista o bază de la care se va porni totul mai departe”, a spus Cristi Brancu.

Actorul nu a putut să spună că își iubește soția, iar la scurt timp după ce a fost invitat în emisiune a părăsit căminul conjugal.

„Nu a putut să spună chestia asta şi, în acea seară, a părăsit locuinţa conjugală, unde dacă aţi văzut o vizită pe internet, pentru că el a popularizat lucrul acesta, că a vizitat fetiţele…

George nu a mai trecut pe acasă! Îşi vede în continuare de viaţa lui,

pe ideea că el în acest moment trebuie să-şi construiască planurile profesionale, lăudabile într-adevăr, însă despre familie nu mai zice nimic!

Nu mai este interesat de ideea de familie!”, a mai spus prezentatorul TV.

„Să se trezească, să se uite în jur şi să vadă cine îl apreciază şi cine îl iubeşte cu adevărat şi, după ce descoperă acest lucru,

îşi va da seama că singurele persoane salvatoare sunt cele cărora le dă acum cu piciorul…

Prin urmare, eu pledez pentru ca Andreea şi George să se împace, dar el trebuie să-şi vindece dependenţele şi problemele pe care le are acum!”, a conchis Cristi Brancu.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!