Home Stiri mondene Cristi Mitrea a dezvăluit numele iubitului Andreei Mantea. Iată prima reacție a vedetei!

Cristi Mitrea a dezvăluit numele iubitului Andreei Mantea. Iată prima reacție a vedetei!

de Clara

În urmă cu mai mulți ani, Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format un cuplu și, în viața lor, a apărut și un copil, un băiat pe nume David. După despărțirea lor, vedeta Kanal D și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, iar numele acestuia a fost dezvăluit chiar de către Cristi Mitrea.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe. Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea despre actualul partener al fostei sale iubite, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

După această dezvăluire, Andreea a postat o imagine pe pagina sa de Instagram, alături de cuvintele „Iubirea este peste tot”.

În urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare a declarat că nu își ascunde relația, ci vrea doar să aibă grijă de ea, pentru ca nimeni din exterior să nu intervină. Mantea a spus că relațiile eșuate prin care a trecut în urmă cu ceva timp au schimbat-o, au maturizat-o și a înțeles că nu este bine să spui totul despre viața ta, deoarece se poate distruge foarte repede ceea ce a fost construit cu greu.

„Nu-l ascund! Pur și simplu, am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta, vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești de-astea… Odată cu vârsta, te axezi pe ce e mai important. Cred că, pur și simplu, mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume, să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea pe pagina sa de YouTube…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies