Home Stiri mondene Cristian Georgescu și-a făcut apariția cu noua iubită la nunta fiului său, după divorțul de Anca Țurcașiu

Cristian Georgescu și-a făcut apariția cu noua iubită la nunta fiului său, după divorțul de Anca Țurcașiu

de Clara

Cristian Georgescu este fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Aceștia au divorțat în urmă cu mai bine de un an și, acum, acesta s-a afișat cu noua sa iubită, la nunta fiului ei și al Ancăi.

Cei doi și-au ținut relația departe de ochii lumii o bună perioadă de timp, dar, acum, au decis să nu se mai ascundă de nimeni și de nimic. Cu toate acestea, Anca Țurcașiu nu pare să fie foarte afectată de cele întâmplate, deoarece susține că a depășit perioada dureroasă a divorțului.

Anca Țurcașiu a povestit cum s-a schimbat viața sa după divorț

„Toată viața am fost. Și sunt. Este absolut normal. Nu sunt greu de cucerit, nu știu. Sunt foarte atentă la ce mănânc, la somn, la sport, fac mult sport. Și este din ce în ce mai complicat și, atunci, am grijă de mine.

Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus aceasta, conform celor de la wowbiz.ro, în cadrul unui interviu.

„Nimeni nu crede acest lucru (n.r. – că există viață după o despărțire). Șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat pentru impact.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies