Home Stiri mondene Cristina Cioran, despre cea mai mare frică legată de sarcină: „Mi-a fost teamă să nu o pierd”

Cristina Cioran, despre cea mai mare frică legată de sarcină: „Mi-a fost teamă să nu o pierd”

de Clara

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Aceasta urmează să devină mamă în mai puțin de șase luni și se bucură la maximum de minunea pe care o poartă în pântece.

Din cauza faptului că are 43 de ani, sarcina Cristinei putea suferi complicații, ceea ce a făcut-o să fie destul de precaută în ceea ce privește momentul în care urma să dea vestea. Aceasta a ales să facă totul public atunci când a intrat în trimestrul doi, pentru a fi sigură că pericolul nu mai există.

„Am intrat în a 13-a săptămână, adică în trimestrul doi, în patru luni (…). Eu am rău de mișcare, așa că orice chestie face să accentueze răul ăsta de mișcare. Sarcina agravează puțin chestia asta. Grețurile matinale la mine sunt seara. Pofte aveam și înainte și nu eram gravidă. Nu suport mirosul de scorțișoară, deși îmi plăcea foarte mult înainte.

Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte multe ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată, am avut emoții timp de trei luni pentru că am așteptat să văd cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre patru femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”, a mărturisit Cristina Cioran în cadrul emisiunii Showbiz Report.

„Azi, multe femei pierd primele sarcini. Deși am 43 de ani, am obținut această sarcină atât de rapid. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram cea sceptică. Sunt foarte emoționată și foarte fericită și le mulțumesc celor care au fost alături de mine și care au știut. Îmi pare rău pentru cei cu care n-am împărtășit vestea, dar știți cum e în primele luni. El s-a bucurat foarte tare, m-am gândit mult cum să-i spun. Mi-am dat seama foarte repede, chiar a doua zi, pentru că mi s-a făcut rău, atunci am făcut un test.

L-am anunțat printr-un mesaj cu o poză cu testul. Era foarte entuziasmat și voia să spună tuturor. E o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că e o relație foarte frumoasă și neașteptată și ne-am dorit să facem și copii. Mă simt extraordinar! După ce am aflat rezultatul analizelor, m-am bucurat cu adevărat. Viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Mi-a fost greu în lunile astea trei, dar abia le aștept și pe următoarele și pe bebe”, a spus vedeta în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies