Home Stiri mondene Cristina Cioran face dezvăluiri despre problemele întâmpinate în sarcină

Cristina Cioran face dezvăluiri despre problemele întâmpinate în sarcină

de Clara

Cristina Cioran este însărcinată la vârsta de 43 de ani. Aceasta va aduce pe lume primul său copil și este recunoscătoare pentru perioada frumoasă prin care trece. Aceasta a vrut mereu să devină mamă și nu se aștepta să rămână însărcinată din a patra încercare.

„Ne doream foarte mult, dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de șapte luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar dacă stau o oră-două întinsă, îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic.

Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație.

S-a pus problema de căsătorie încă din prima săptămână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a spus Cristina în cadrul emisiunii XNS.

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Cioran a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, unde a făcut mai multe declarații despre motivul pentru care a ținut ascunsă sarcina atâtea luni.

„Azi, multe femei pierd primele sarcini. Deși am 43 de ani, am obținut această sarcină atât de rapid. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram cea sceptică. Sunt foarte emoționată și foarte fericită și le mulțumesc celor care au fost alături de mine și care au știut. Îmi pare rău pentru cei cu care n-am împărtășit vestea, dar știți cum e în primele luni. El s-a bucurat foarte tare, m-am gândit mult cum să-i spun. Mi-am dat seama foarte repede, chiar a doua zi, pentru că mi s-a făcut rău, atunci am făcut un test.

L-am anunțat printr-un mesaj cu o poză cu testul. Era foarte entuziasmat și voia să spună tuturor. E o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că e o relație foarte frumoasă și neașteptată și ne-am dorit să facem și copii. Mă simt extraordinar! După ce am aflat rezultatul analizelor, m-am bucurat cu adevărat. Viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Mi-a fost greu în lunile astea trei, dar abia le aștept și pe următoarele și pe bebe”, a mai mărturisit vedeta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies