Home Stiri mondene Cristina Cioran, noi declaraţii despre problemele din sarcină: „Am niște stări din astea dubioase”

Cristina Cioran, noi declaraţii despre problemele din sarcină: „Am niște stări din astea dubioase”

de Buinoschi Andreea

Cristina Cioran şi-a anunţat fanii, în urmă cu doar câteva zile, că ea şi iubitul său vor deveni părinţi pentru prima dată. Fosta prezentatoare de la Acces Direct este extrem de fericită şi de recunoscătoare pentru perioada prin care trece, deoarece şi-a dorit foarte mult acest lucru, iar multe femei de vârsta sa nu mai pot aduce pe lume un copil.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Cristina a vorbit despre cum se simte. Se pare că hormonii îi dau bătăi de cap şi se emoţionează chiar şi din cauza celui mai mărunt lucru.

„Totul bine. Sunt foarte bine, bebelușul se dezvoltă normal, sunt doar… am niște stări din astea dubioase, hormonii cred că sunt de vină. Îmi vine să plâng de orice, orice văd, un animal pe stradă, un bătrân sau orice”, a spus Cristina pe Instagram.

„Ne doream foarte mult, dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de șapte luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar, dacă stau o oră-două întinsă, îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic.

Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a dezvăluit vedeta în cadrul emisiunii XNS.

Mai mult decât atât, Cristina a declarat că ea şi partenerul său urmează să ajungă şi în faţa altarului, dar, înainte de toate, trebuie să fie cerută.

„S-a pus problema de căsătorie încă din prima săptămână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a declarat vedeta la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..