Home Stiri mondene Cristina Cioran, reacție acidă la adresa Biancăi Drăgușanu: „Se transformă în monstruoşi”

Cristina Cioran, reacție acidă la adresa Biancăi Drăgușanu: „Se transformă în monstruoşi”

de Buinoschi Andreea

În urmă cu o lună, Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă operație estetică. Aceasta a apelat la o rinoplastie și nu toată lumea a fost de acord cu decizia pe care blondina a luat-o.

În cadrul unei emisiuni difuzate la PRO TV, Cristina Cioran a declarat că Bianca exagerează cu operațiile, pentru că are foarte multe până în prezent. Mai mult decât atât, aceasta consideră că și-a schimbat fizionomia mult prea mult și ar trebui să nu se mai opereze.

„Deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să îţi spună să te opreşti. Deja te duci… Nouă ne pare rău. Din oameni frumoşi se transformă în monstruoşi”, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni difuzate la PRO TV.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Cristina a dat vestea cea mare. Aceasta este însărcinată și este mai fericită ca niciodată. „Azi, multe femei pierd primele sarcini. Deși am 43 de ani, am obținut această sarcină atât de rapid. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram cea sceptică. Sunt foarte emoționată și foarte fericită și le mulțumesc celor care au fost alături de mine și care au știut. Îmi pare rău pentru cei cu care n-am împărtășit vestea, dar știți cum e în primele luni. El s-a bucurat foarte tare, m-am gândit mult cum să-i spun. Mi-am dat seama foarte repede, chiar a doua zi, pentru că mi s-a făcut rău, atunci am făcut un test.

L-am anunțat printr-un mesaj cu o poză cu testul. Era foarte entuziasmat și voia să spună tuturor. E o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că e o relație foarte frumoasă și neașteptată și ne-am dorit să facem și copii. Mă simt extraordinar! După ce am aflat rezultatul analizelor, m-am bucurat cu adevărat. Viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Mi-a fost greu în lunile astea trei, dar abia le aștept și pe următoarele și pe bebe”, a spus vedeta în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..