Home Stiri mondene Cristina Ich, atacată de Oana Zăvoranu, din nou

Cristina Ich, atacată de Oana Zăvoranu, din nou

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa influencerilor și, bineînțeles, că și-a îndreptat atenția către nimeni alta decât Cristina Ich. Se pare că Zăvoranca este extrem de deranjată de faptul că aceasta împărtășește cu fanii ei diferite lucruri și a atacat-o din nou.

„Câh vă arată tot, inclusiv cred că și momentul în care stă pe WC. Vreun sponsor, ceva, pentru acest moment? Noroc că ți-ai luat cu tine toate «acaretele» pentru care ești plătită să vorbești. Slugile așa fac, cară tot după ele. TOT. Asta și apa și-a luat-o cu ea în vacanță… sărăcie ce ești! La aer nu ai niciun contract, slugă credincioasă? Spitalul 9, ești «ușor nervosuță». Eu sunt mega liniștită, culmea, că eu nu cer nimic, eu plătesc. Să specifici mereu când postezi, sărăcio, că dacă vorbești pentru ceva, ești plătită. Ai înțeles, slugă?

Vezi că o să îți scrie toate săracele din momentul în care m-am pus pe voi. Ți s-a împleticit limba în gură de la incultură. Tu ai buboaie multe care nu trec cu patch-uri. Unde ai pus medicamentele? Păi eu când îți spun că ești crizată? Se ascunde și serul de tine. La tine, despre tot ce ești plătită să trăncăni și ți se dă MOCA, e viață, m-am prins de mult timp. Hai că Piți te lasă să-I faci o l****ă, am vorbit eu cu el”, sunt doar o parte dintre comentariile Oanei Zăvoranu.

În urmă cu mai bine de un an, Cristina a oferit un interviu celor de la elle.ro și a vorbit despre educația pe care vrea să i-o ofere fiului ei, ținând cont de felul în care oamenii se poartă în ziua de astăzi.

„Sună ca un clișeu, dar cel mai mult îmi doresc să fie sănătos și, chiar îi spuneam mamei, care m-a întrebat, că vreau să fie cum mi-am dorit eu să fie un bărbat. O să depun tot efortul să aibă o educație cât mai bună și să nu se piardă în mulțime. Îmi doresc foarte multe pentru el. E foarte ciudat să vorbesc despre el, instinctul matern nu e încă dezvoltat 100%”, a declarat iubita lui Alex Pițurcă…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..