Home Stiri mondene Cristina Ich mai are puțin până devine mamă pentru prima dată. Cum arată vedeta în ultimul trimestru de sarcină

Cristina Ich mai are puțin până devine mamă pentru prima dată. Cum arată vedeta în ultimul trimestru de sarcină

de negriuelena

Peste circa două luni, Cristina Ich va aduce pe lume primul său copil. Iubita lui Alex Pițurcă a fost surprinsă la cumpărături în București și se poate observa că îi priește sarcina.

Frumoasa brunetă a fost fotografiată în timp ce se afla într-o farmacie, probabil aprovizionându-se cu cele necesare venirii pe lume a celui mic.

„Angelina Jolie de România”, după cum este denumită datorită asemănării izbitoare cu celebra actriță de la Hollywood, a fost surprinsă îmbrăcată lejer, putându-i-se observa burtica.

Aceasta zâmbește și tot chipul îi este luminos, semn că trăiește una dintre cele mai fericite perioade ale vieții ei, deși fusese panicată atunci când și-a făcut analizele de sarcină.

„Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală! Eu nu o să mai fiu «copilul lui mama», eu vreau să fiu copil.

Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate”, afirmase, la acea vreme, Cristina Ich pe contul său de Instagram.

„Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el?

Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie”, adăugase vedeta.

După ce mult timp s-a străduit să se ascundă de ochii presei în legătură cu sarcina, ulterior aceasta a dezvăluit, în urmă cu circa o lună, faptul că va avea băiețel.

„Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!

Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. Cam atât.

V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de «împărțit» pe platformele de socializare”, scrisese atunci Cristina Ich pe Instagram…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!