Home Stiri mondene Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au fost dați de gol! Când vor face nunta

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au fost dați de gol! Când vor face nunta

de negriuelena

Cristina Ich, pe numele său din buletin Cristina Micu, în vârstă de 32 de ani, cunoscută în showbizul românesc drept „Angelina Jolie de România”, are de un an o relație cu fiul lui Victor Pițurcă, Alexandru, ce are 35 de ani.

Cu toate că aceștia au cunoscut și momente dificile, chiar despărțindu-se la un moment dat, se pare că și-au rezolvat problemele, iar acum sunt mai fericiți ca oricând și sunt pregătiți de următorul pas important în ceea ce privește relația lor. În urmă cu ceva timp Cristina dezvăluise că s-a logodit vara trecută în Mexic, ulterior asumându-și în mod public faptul că formează un cuplu cu Alexandru.

De curând, surse din anturajul lui Cristinei Ich au făcut anunțul-bombă conform căruia frumoasa brunetă originară din Republica Moldova este însărcinată, urmând să devină mămică în toamnă.

„Victor Pițurcă va deveni din nou bunic. De data aceasta, fiul său cel mare, Alexandru, va aduce un nepot în familie. Toată lumea e fericită, iar Cristina radiază. I se observă burtica, în rest ea are aceeași siluetă de invidiat, motiv pentru care reușește să țină bine ascuns acest secret”, au declarat prietenii Cristinei Ich pentru click.ro. Victor Pițurcă mai are un nepot, Antonio Alexandru, de opt ani, din partea fiicei sale, Claudia.

Atât Cristina, cât și logodnicul său, Alexandru, sunt extrem de discreți în privința planurilor de viitor pe care le au. Aceștia se pregătesc de cununia civilă, această veste venind din partea Ginei, care este sora frumoasei „Angelina Jolie de România”.

Deși cei doi nici nu au confirmat, nici nu au infirmat, se pare că urmează să devină soț și soție peste două săptămâni. Sora vedetei a postat pe o rețea de socializare faptul că mai sunt 15 zile până când va avea loc un eveniment important, etichetându-i pe Cristina și Alexandru în statusul respectiv.

Alexandru Pițurcă a declarat în urmă cu ceva timp pentru cancan.ro faptul că se simte cel mai fericit de când este cu Cristina, dezvăluind că o consideră jumătatea lui.

„Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alexandru Piţurcă…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies