Home Stiri mondene Cristina Ich stârnește reacții controversate. Ce a spus despre mamele care alăptează: „Nu sunt de acord să…”

Cristina Ich stârnește reacții controversate. Ce a spus despre mamele care alăptează: „Nu sunt de acord să…”

de negriuelena

Cristina Ich a devenit mamă pentru prima , iar ea și tatăl copilului, Alex Pițurcă, sunt în culmea fericirii. Cei doi sunt părinții unui băiețel sănătos.

Aceasta și-a manifestat prin intermediul contului său de Instagram părerea despre mamele care alăptează și imortalizează momentul, pe care îl încarcă pe coturile lor de socializare.

Frumoasa vedetă nu este de acord cu această expunere, explicând că, din punctul ei de vedere, este ceva foarte intim.

Părerea sa a stârnit însă numeroase reacții controversate, întrucât o mulțime de mame, atât din showbiz, cât și de rând, preferă să nu se ascundă când alăptează.

„E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos.

Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii.

Foarte important: acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul, atât timp cât ai lapte.

Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru.

Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor.

Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă, îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate, nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice”, a explicat Cristina Ich…

Surse: spynews.ro, instagram.com

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!