Home Stiri mondene Cristina Șișcanu a răbufnit după ce a fost criticată. Ce a transmis „mămicilor perfecte”

Cristina Șișcanu a răbufnit după ce a fost criticată. Ce a transmis „mămicilor perfecte”

de negriuelena

Cristina Șișcanu a ajuns la limită în privința criticilor pe care le tot primește în mediul online.

De curând aceasta a postat un filmuleț unde apărea la un hotel unde se afla cu soțul său, Mădălin Ionescu, petrecând o seară romantică, după ce fetița lor a adormit.

La scurt timp au început să curgă criticile din partea internauților, în special a unor mămici stricte care au dezaprobat felul în care jurnalista gestionează situațiile din viața personală, mai ales ca mamă.

Cristina Șișcanu a luat însă atitudine și le-a dat o replică prin intermediul unei transmisii live pe Facebook. Aceasta și-a exprimat punctul de vedere și și-a argumentat alegerile și a făcut aluzie la faptul că nu este o persoană perfectă.

„Ca de fiecare dată se nasc tot felul de comentarii, de critici, deși foarte mulți dintre voi, cei care mă urmăresc, mă apreciați.

De exemplu, acum am părul răvășit, nu sunt machiată și am și niște pete de la soare. Din nou vor sări acele femei și vor arunca cu noroi, cuvinte grele etc.

Nu mă voi lăsa și voi lupta până când voi reuși să schimb mentalități și să învățăm să fim liberi în gândire, toleranți și mult mai împăcați cu noi înșine. (…)

De exemplu, am postat acel filmuleț cu soțul în camera de hotel, la mare, când Petra a adormit… Vai, unii îmi spuneau că sunt beată – total neadevărat.

Și chiar dacă aș fi fost, nu era o problemă, nu este incriminată această stare, de lege. Dar nu e cazul, nu beau alcool.

Eram după o zi foarte obositoare, Petra nu a vrut să doarmă în mașină, în aceeași zi făcusem bagajele, mă trezisem foarte devreme și din cauza asta eram puțin așa…

Și eram foarte stresată să nu se trezească Petra, întrucât ni s-a mai întâmplat ca Petra să se culce mai devreme.

Și spun «mai devreme» pentru că unele mămici, mămicile alea perfecte își țin copiii într-un regim de soldat, așa.

Nu le învinuiesc, e foarte bine că fac lucrul acesta, mi-ar plăcea și mie ca Petra să aibă un regim din acesta bine pus la punct. Și ea are un regim, doar că este puțin atipic.

Vai, cum de am spus eu că Petra s-a culcat la 23 și este devreme. Da, de la un an și ceva, Petra se culcă foarte târziu.

Eu nu sunt de părere că trebuie să-i impun copilului niște lucruri în mod obsesiv. Sunt convinsă că de la sine se vor schimba niște lucruri.

Ea se culcă foarte târziu, uneori și la ora 1, dar doarme 10-12 ore”, a precizat Cristina Șișcanu pe contul personal de Facebook…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies