Home Stiri mondene Cristina Șișcanu aduce acuzații grave juraților de la „Bravo, ai stil!”

Cristina Șișcanu aduce acuzații grave juraților de la „Bravo, ai stil!”

de Clara

Cristina Șișcanu a făcut declarații scandaloase la adresa juraților. Chiar în cadrul marii finale, concurenta a decis să spună ceea ce o nemulțumește, doar că acuzațiile pe care le-a făcut au fost extrem de revoltătoare. Cristina a spus că anumiți jurați ar fi beneficiat de anumite servicii din partea unor concurente.

Aceasta a spus că designer-ul Cătălin Botezatu ar fi beneficiat de mai multe servicii din partea Andreei Tonciu, materiale sau altfel de servicii, în timpul competiției. După aceste afirmații, l-a luat în vizor pe Maurice Munteanu. Se pare că participanta este de părere că a ajutat-o pe Alexandra Ungureanu să câștige.

„Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?”, a fost întrebarea pe care Cristina i-a adresat-o. Juratul a ținut să se apere, negând aceste afirmații. „Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu”, a spus Maurice.

Cristina Șișcanu este soția lui Mădălin Ionescu. În cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, cei doi soți au vorbit despre fiul lor, care are anumite probeme de sănătate.

„Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers.

Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Nu mai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus: «mamă», nu Petra.

Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… (…). Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă”, au spus cei doi parteneri, pentru sursa menționată mai sus.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies