Home Stiri mondene Cristina Șișcanu aruncă bomba despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! „Eu nu aş putea să…”

Cristina Șișcanu aruncă bomba despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! „Eu nu aş putea să…”

de negriuelena

Cristina Șișcanu a făcut de curând dezvăluiri uluitoare în legătură cu fosta soție a lui Mădălin Ionescu.

Frumoasa jurnalistă își sprijină soțul în creșterea celor trei copii: Petra, fetița lor, Ștefania și Filip, copiii pe care Mădălin Ionescu îi are cu fosta soție.

Cristina Șișcanu a vorbit în cadrul unui interviu despre cum decurge viața de familie alături de copiii pe care îi are soțul său din căsnicia anterioară, dar totodată și despre cât de rar își văd mama biologică.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlinește 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregătește să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi.

Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe «Pepe».

Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des «Pepe». Pe Ştefania o alintă «Sisi».

Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi gătește în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregătește ea.

Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a declarat Cristina Șișcanu.

Aceasta a făcut dezvăluirea șocantă că mama Ștefaniei și a lui Petru nu se preocupă mai deloc de copiii săi, nu se interesează de ei și îi vede extrem de rar.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri.

Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoțională a Ștefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc.

Îi vede pe Ștefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a mai dezvăluit jurnalista…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!