Home Stiri mondene Cristina Șișcanu, reacție extremă! „Dacă ați pune mâna pe niște cărți și…”

Cristina Șișcanu, reacție extremă! „Dacă ați pune mâna pe niște cărți și…”

de negriuelena

Cristina Șișcanu a trecut de curând printr-o situație care a făcut-o să răbufnească în văzul tuturor.

Vedeta a fost criticată pentru o ținută pe care a etalat-o într-o fotografie pe conturile sale de socializare și și-a pierdut cumpătul.

Aceasta nu mai acceptă să fie judecată de către aşa-ziși „fani”, de persoane care nu fac altceva decât să comenteze lucruri răutăcioase la adresa ei.

„Oribili pantaloni, ai niște gusturi la haine… pff!”, a scris femeia respectivă la o fotografie a soției fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu i-a dat o replică usturătoare.

„Dacă tot nu am avut somn, am început să butonez pe aici, pe Instagram. Și am citit și eu comentariile de la ultima mea postare.

Și vreți s-o vedeți pe duduia care are gusturi la haine, cum spune ea? Cea care ar putea să mă sfătuiască și pe mine despre cum să mă îmbrac, să-mi dea sfaturi despre styling.

Pe bune? Adică să ieși așa public să critici ținuta cuiva când tu ești praf din punct de vedere stilistic?

Să ai tupeul ăsta să o susții sus și tare fără nicio problemă? Vai, frate, în ce lume trăim?”, a transmis vedeta pe Instagram Story.

Cristina Șișcanu a mers mai departe și le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram cum anume s-a fotografiat comentatoarea care a criticat-o.

„Și mi se pare și normal să faci o poză în fața unui magazin de firmă. Corect! Tot tacâmul ”, a precizat, ironică, moldoveanca de peste Prut.

„Măi, voi, ăștia care sunteți răi pe rețelele de socializare, știți că nu aveți dreptul să intrați și să vă expuneți orice părere?

Asta nu știu de unde ați scos-o: că dacă ești persoană publică, ți-ai asumat și noi putem să aruncăm cu rahat în tine.

Nu, știi? Dacă ați pune mâna pe niște cărți și ați citi despre drepturile și libertățile cetățeanului, omului, ați vedea că nu e așa.

Poți să-ți exerciți dreptul la libera exprimare atât timp cât nu atentezi asupra libertății celuilalt. Iar libertatea mea este să nu stau să înghit rahat de la tine, știi?

Rugămintea mea este să încetați cu toate astea!”, a adăugat Cristina Șișcanu…

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies