Home Stiri mondene Cristina Spătar, primele declarații după ce a fost surprinsă în compania unui bărbat însurat

Cristina Spătar, primele declarații după ce a fost surprinsă în compania unui bărbat însurat

de Buinoschi Andreea

Recent, parazzii spynews.ro au surprins-o pe Cristina Spătar în compania unui bărbat însurat, iar mai multe persoane au spus că între cei doi ar fi luat naștere o idilă. La auzul acestor lucruri, Cristina a reacționat imediat, negând totul.

„Am dat block la toată presa. Numai minciuni au apărut despre mine. Nu am ce să spun despre vreo relație, când va fi cazul să fac vreo declarație pe această temă, o voi spune. Momentan, nu am nimic de declarat. Când voi avea de comunicat pe seama asta, o voi face public. Până atunci, însă, nu am ce să declar, sunt probleme care mă privesc doar pe mine.

Nu am ce să spun pe acest subiect, nu e nimeni în viața mea, dar, și dacă ar fi, nu e treaba nimănui. Sunt foarte deranjată de cele apărute în presă, până acum, sunt doar minciuni”, a spus aceasta pentru cei de la fanatik.ro.

„Nu, nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a spus Cristina în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, după ce paparazzii spynews.ro au surprins-o în compania bărbatului misterios.

Mai mult decât atât, vedeta se pare că nici nu mai vrea să audă de o altă căsnicie, în ciuda faptului că, în momentul declarațiilor, avea o relație. „Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Nu vreau să mă mai mărit. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns. Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam”, a spus artista în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies