Home Stiri mondene Cu ce probleme dificile se confruntă Anca Serea! „Nu e simplu cu…”

Cu ce probleme dificile se confruntă Anca Serea! „Nu e simplu cu…”

de negriuelena

Anca Serea, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că se confruntă cu probleme dificilă în această perioadă delicată pentru toată lumea.

Pentru soția lui Adrian Sînă, considerată de fani mamă eroină, este cu atât mai greu cu cât are șase copii de vârste diferite

și nu beneficiază de ajutorul nimănui din afara casei pe perioada autoizolării.

Anca Serea a încărcat pe contul său de Instagram un video, iar la descrierea acestuia a explicat cât îi este de greu în circumstanțele actuale să se ocupe de creșterea tuturor copiilor.

„Nu e simplu cu șase copii mai ales și fără ajutoare externe, dar încerc să-mi dozez energia și să găsesc tot felul de activități utile (mămicile știu ce spun)!

Noroc cu minunații care, indiferent de situație, știu una și bună: «Mami, azi ce mai facem că ne plictisim?!».

Las aici o mică părticică din ceea ce am făcut de dimineață, dar ziua încă e lungă ❤!

Voie bună și vouă și multe bucurii!”, este mesajul pe care l-a transmis Anca Serea prin intermediul contului său de Instagram.

Vedeta a scris recent un mesaj prin care a transmis cât este de îngrijorată cu privire la ceea ce se întâmplă peste tot în lume.

„Bună dimineața târzie, și tot în pijamale! Zilele par că se scurg una după alta, fără nicio diferență.

Poate, cu excepția faptului că în weekend se reduce numărul activităților profesionale. Dar, în rest… suntem cu toții acasă.

Nu doar eu și familia mea, ci întreaga planetă s-a oprit. Uneori, mi se pare că ceea ce trăim acum este un vis urât și că ne vom trezi într-o zi din el.

Dar în fiecare dimineață, când aflu ultimele știri, îmi dau seama că este cât se poate de real”, a scris Anca Serea pe contul său de Instagram…

Surse: spynews.ro, stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies