Home Stiri mondene Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Carmen Grebenișan, una dintre noile concurente de la „Asia Express”

Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Carmen Grebenișan, una dintre noile concurente de la „Asia Express”

de negriuelena

Carmen Grebenișan, în vârstă de 27 de ani, va face echipă cu Alina Ceușan, buna sa prietenă, în cel mai nou sezon Asia Express.

Frumoasa blondină se numără printre cei mai cunoscuți influenceri și are tot ce și-ar putea dori pe planul carierei, dar puține persoane cunosc faptul că are probleme de sănătate destul de grave.

Mai exact, Carmen Grebenișan suferă de atacuri de panică.

„Nu am depășit atacurile de panică. Ele există, e o situație cu care multă lume se confruntă.

Mă vezi zâmbind, dar e o chestie peste care am trecut destul de greu și m-a afectat foarte tare și m-a schimbat, m-a schimbat în bine.

Se manifestă în orice moment în care sunt stresată tare, în momentul în care nu este destul aer, în lift se întâmplă așa, chiar și în mașină sau într-un moment în care mă simt inconfortabil ajunge la cote maxime.

Am citit foarte mult despre asta și știu, că am ales să postez. Lumea te etichetează…după ce am ales să vorbesc despre asta.

Multă lume se confruntă cu asta, așa credeam și eu că sunt singură”, a declarat Carmen Grebenișan la Antena Stars anul trecut…

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan sunt prietene apropiate și totodată se află printre cele mai populare vedete din mediul online, iar în sezonul al treila al emisiunii Asia Express fac echipă.

Sezonul nou de la Asia Express – Drumul Comorilor se va filma în  Filipine și Taiwan și va fi prezentat tot de Gina Pistol, iar difuzarea acestuia va avea loc în primăvara anului viitor.

Restul echipelor din acest sezon sunt formate din: Alex Velea și Mario Fresh, artista Nico și fiica sa, Alexandra, și make-up artistul Alexandru Abagiu împreună cu cineva apropiat…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!