Home Stiri mondene Cu ce probleme se confruntă Anca Serea după ce a adus pe lume cel de-al șaselea copil: „Vă implor să…”

Cu ce probleme se confruntă Anca Serea după ce a adus pe lume cel de-al șaselea copil: „Vă implor să…”

de negriuelena

Anca Serea a născut prin cezariană pe data de 14 august 2019 o fetiță complet sănătoasă, iar la trei zile după a fost externată.

Aceasta nu este adepta cezarienei, întrucât primele cinci nașteri au fost naturale, dar la cea de a șasea au apărut complicații și nu a avut de ales.

Deși medicul a făcut tot posibilul ca Anca Serea să nască natural și de această dată, nu a fost posibil, întrucât copilul se afla într-o poziție nefirească, necesitând cezariana.

Problemele Ancăi Serea nu s-au oprit aici. Frumoasa brunetă a scris un mesaj pe conturile sale de socializare prin intermediul căruia a explicat ce i s-a întâmplat după ce a născut.

„Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă!

Sincer va spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși mă aflăm pe calmante, nu a fost una chiar excelentă, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată nemaiavând niciodată nicio altă intervenție.

Postarea asta este adresată în special viitoarelor mămici care se gândesc să nască prin cezariană:

Vă implor să reconsiderați și să mă credeți că nu e cea mai bună alegere (vă spune o mămică ce a născut natural de cinci ori, copii cu o greutate mare).

Acum, ajunși acasă, situația e puțin mai roz.

Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă”, a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea a primit numele Leah-Maria.

Deși au ales numele Leah înainte de a se naște micuța, Anca Serea și soțul său, artistul Adrian Sînă, au decis să o numească și Maria, întrucât a venit pe lume în ajunul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies