Home Compatibilitate zodii Cu ce zodii se potrivește Vărsătorul? Fecioară…

Cu ce zodii se potrivește Vărsătorul? Fecioară…

de Arseni Ana
Cu ce zodii se potriveste Varsatorul

Compatibilitatea, din punct de vedere zodiacal, nu este un aspect definitoriu și nici cel care împiedică buna desfășurare a unei relații de prietenie sau chiar sentimentale, de acest lucru ocupându-se îndeosebi modul de gândire al persoanelor implicate, dar și modul în care acestea știu să relaționeze.

Deși procentul de afinitate dintre zodii nu primează în clipa în care ne apropiem de o persoană, acesta contează cu siguranță. În ceea ce îl privește pe nativul Vărsător, acesta posedă, asemenea oricărui alt nativ al zodiacului, calități și defecte care sunt esențiale pentru persoanele dornice să le cunoască. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Vărsătorului sunt, prin excelență, persoane independente, individualiste, spontane și sentimentale.

Așadar, pentru a sta multă vreme în preajma acestui nativ, este nevoie ca fie să-l completezi foarte bine, fie să fii asemenea lui. Iată care sunt omologii din zodiac care au un procent crescut de compatibilitate cu nativii Vărsător:

  1. Fecioară. Când vine vorba despre compatibilitatea dintre zodii, relația dintre un nativ Fecioară și un nativ Vărsător este una dintre relațiile sudate cel mai bine. Persoanele din zodia Fecioară îi susțin pe nativii Vărsător în toate demersurile pe care le realizează și știu să îi încurajeze spunându-le exact lucrurile pe care au nevoie să le audă. De asemenea, nativii Vărsător rezonează foarte bine cu nativii Fecioară din punctul de vedere al modului în care gândesc, ambele zodii fiind recunoscute pentru faptul că dau întotdeauna dovadă de persoane responsabile și ambițioase peste măsură.
  2. Balanță. „Ce poate fi mai frumos decât să ai în preajma ta o persoană cu care poți vorbi ca și cu tine însuți?”, se gândesc nativii Vărsător atunci când vine vorba de nativii Balanță. Nativii Vărsător au, de obicei, o relație foarte bună cu nativii Balanță, tocmai datorită faptului că Balanțele sunt persoane cărora le place să îi asculte pe cei din jur. Așadar, dacă unuia îi place să asculte, iar celuilalt, să vorbească, chimia se realizează pe deplin. Persoanele născute în semnul zodiacal al Balanței au acest dar al conversației, deoarece știu să creeze un climat favorabil oricărei discuții, făcându-l pe cel care se confesează să se simtă ascultat și înțeles de interlocutorul său.
  3. Săgetător. În primul rând, persoanele Vărsător sunt firi pasionale și sentimentale care se dedică trup și suflet relațiilor pe care le au, așteptând același lucru în schimb. Asemenea lor, Vărsătorilor, sunt nativii Săgetător, singurii capabili să se conformeze cerințelor acestor nativi, ba chiar să le întreacă așteptările. Persoanele Săgetător sunt, de asemenea, persoane care pun pe primul loc propria persoană fără vreo urmă de egocentrism, lucru la care nativii Vărsător mai au de învățat însă admiră persoanele care reușesc acest lucru…
  4. Pești. Compatibilitatea dintre nativii Vărsător și nativii Pești este una ridicată datorită faptului că cei din urmă menționați pot fi modele foarte bune pentru Vărsători. Persoanele Pești știu să le insufle nativilor Vărsător gustul pentru frumos și se pricep să le ofere sfaturile potrivite. În mod asemănător, nativii Vărsător se distrează foarte bine în compania nativilor Pești, alături de care nu își pun niciodată bariere în ceea ce privește modul lor de a fi și de a se comporta.
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..