Home Stiri mondene Cu cine s-a pozat Bianca Drăgușanu după ce s-a anunțat divorțul de Alex Bodi! Fanilor nu le-a venit să creadă

Cu cine s-a pozat Bianca Drăgușanu după ce s-a anunțat divorțul de Alex Bodi! Fanilor nu le-a venit să creadă

de negriuelena

După nenumărate certuri și împăcări, în urma faptului că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au mai interacționat o perioadă pe conturile lor de socializare, a apărut zvonul conform căruia s-ar fi despărțit sau chiar ar fi divorțat.

Se pare că cei doi și-au rezolvat problemele, pentru că de curând Bianca Drăgușanu a încărcat pe paginile sale de Facebook și Instagram o fotografie în care apare alături de Alex Bodi, spre bucuria fanilor, care nu se așteptau la acest lucru.

În fotografia respectivă, aceștia radiază de fericire în fața unui restaurant de lux din Monaco, semn că se înțeleg de minune și se relaxează împreună într-o nouă escapadă romantică.

Admiratorii au înroșit butonul de like și au comentat cu urări de bine la adresa cuplului.

„La finalul zilei tot ce contează sunt dragostea și amintirile. Așa că asigură-te că dăruiești dragostea și că îți faci amintiri.

Creează amintiri care durează pentru totdeauna!”, a a transmis Bianca Drăguşanu prin intermediul conturilor sale de socializare.

Cu puțin timp înainte ca blondina să încarce fotografia în care apare la braț cu Alex Bodi, soțul său a oferit o declarație pentru Antena Stars în care a vorbit despre divorț.

Acesta a negat zvonul și a precizat că uneori mai au nevoie să petreacă timp și separat, pentru că trebuie să se ocupe atât de afacerile pe care le au pe cont propriu, cât și de fetițele pe care le are fiecare din relațiile anterioare.

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (…) Businessurile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (…)

Lumea vorbește mult, dar, dacă era să divorțăm, s-ar fi aflat rapid”, declarase Alex Bodi la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!