Home Stiri mondene Culiță Sterp a revenit la „Survivor România”

Culiță Sterp a revenit la „Survivor România”

de Clara

Culiță Sterp se află, în prezent, în vacanță cu familia sa tocmai în Republica Dominicană. Cum acea locație i-a oferit una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa, Survivor, acesta a decis să se reîntoarcă pentru câteva clipe.

Mai exact, artistul i-a făcut o vizită lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Postarea a fost făcută publică pe pagina sa de Instagram, spre deliciul fanilor.

Sezonul trecut, Culiță Sterp se număra printre cei mai descurcăreți concurenți, dar și printre cei mai votați,  având șanse foarte mari să ajungă finalist. Cu toate acestea, a decis să iasă din competiție, deoarece iubita sa trebuia să nască.

„Cea mai grea experiență din viața mea. M-am gândit că nu o să rezist mai mult de două-trei luni. Când am văzut că mă descurc și că trebuie să mai stau, mă gândeam că sper să ajung când se naște băiatul. Mă gândeam în fiecare zi. În ultima lună, nu prea îmi mai stătea gândul la competiție. O visam pe Daniela, mă gândeam în fiecare zi. Dacă nu ești prezent acolo, nu poți să dai randament. Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu «Survivor», aici, în burtă”, a spus Culiță Sterp în cadrul emisiunii Teo Show.

„După aproape jumătate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr. 1 (foamea și dorul de casă), chiar dacă am plecat cu o fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate, de pe trasee și cu vreo zece kg în minus, pot spune că «Survivor» a fost experiența vieții mele și că am învățat multe aici. Când ești departe de tehnologie, de familie, de civilizație, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pentru că ți se par normale!”, a spus acesta, relatează wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies