Home Stiri mondene Culiţă Sterp, decizie radicală înainte de a deveni tată: „Vom evita, pe cât posibil”…

Culiţă Sterp, decizie radicală înainte de a deveni tată: „Vom evita, pe cât posibil”…

de Clara

Culiţă Sterp mai are foarte puţin şi va deveni tată pentru prima oară. Acesta a stat de vorbă cu cei de la playtech.ro şi a spus când ar trebui să nască Daniela, iubita sa, dar şi despre modul în care va naşte.

„Am decis, de comun acord, ca acest copil să vină pe lume în mod natural, atunci când o vrea el să vină. Adică vom evita, pe cât posibil, operaţia de cezariană. Termenul indicat de medic e undeva la jumătatea lunii iunie, dar nimeni nu poate spune cu exactitate. Până atunci, vă pot spune că am nişte emoţii cum nu cred că am mai trăit în viaţa mea. Niciodată nu mi-aş fi putut imagina că voi avea parte de asemenea emoţii!

Nu pot oferi prea multe date, fiindcă a fost o decizie comună cu soţia mea să nu facem asta. Dar pot să vă spun că atât Daniela, iubita mea, cât şi pruncul se află într-o stare de sănătate foarte bună!”, a spus manelistul pentru cei de la impact.ro.

„Știu că mai ai puțin până să naști. Îmi doresc să ai parte de o naștere blândă, care să îți rămână o amintire extraordinară. Știu că te gândești la ea cu respirația tăiată. Nu știi ce îți oferă viitorul… și senzația este atât de puternică, încât, uneori, uiți să respiri. Nu! Respiră adânc acum și gândește-te că teama pe care o simți e firească. În acest moment al vieții tale, este normal să simți asta.

Dar, dacă te îngrijorezi, nici nu o să știi de ce ești capabilă. Îți spun că ești mult mai puternică decât îți imaginezi. Trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare, indiferent de cum vei naște, ai grijă de corpul tău și ajută-l să se refacă. A fost atât de bun cu tine, încât merită toată iubirea ta. După ce vei naște, adrenalina îți va invada corpul și te va face să crezi că poți muta munții. Tot adrenalina îți va inunda ochii de lacrimi și zâmbetul nu ți se va mai da jos de pe față vreo câteva ore”, a fost mesajul transmis de Culiță iubitei sale, potrivit celor de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies