Home Stiri mondene Culiță Sterp, detalii despre copilăria sa

Culiță Sterp, detalii despre copilăria sa

de Clara

Culiță Sterp este unul dintre concurenții emisiunii Survivor România. Acesta, deși este extrem de cunoscut în prezent, a preferat să nu vorbească foarte mult despre copilăria sa, dar acum a oferit câteva detalii.

Manelistul a crescut într-o familie modestă, părinții lui fiind afaceriști, iar el fiind extrem de implicat în ceea ce familia sa a reușit să pună pe picioare.

„Prima oară când am urcat pe o scenă, aveam așa de mari emoții, încât am luat pastile de la farmacie, ca să mă liniștesc. Erau mulți oameni care așteptau să mă audă cântând. Când am terminat momentul, am fost în al nouălea cer, nu mă așteptam să iasă așa de bine, am fost înconjurat de oameni care doreau să facă poze cu mine. Am fost extrem de fericit și sentimentul ăsta îl am ori de câte ori văd bucuria din ochii oamenilor care mă ascultă.

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut la țară, la fermă, mergeam desculț pe câmp cu animalele. N-am avut telefoane, calculator. Am învățat mult să apreciez lucrurile simple. Acum mă bucur de ceea ce am, de familie, de faptul că suntem uniți. Noi nu am fost niciodată o familie avută, am fost modești, am urcat treaptă cu treaptă și știm cum e să fim și săraci, și bogați. Nu m-a luat valul celebrității. Țin minte, când a plecat tata de acasă, eu am stat cu oile și am asistat, împreună cu un alt băiat, să fete o mie de oi. Era iarnă, era frig, aveam 19 ani.

Mama înseamnă mult, înseamnă totul pentru mine. Ea ne-a crescut, pentru că tata a fost mai mult plecat cu oile, cu afaceri. De mai bine de șase ani, am rămas doar cu ea și trebuie să recunosc faptul că s-a chinuit mult cu noi. Suntem patru copii și ne-a ținut pe toți la școală. A făcut oameni din noi. Este eroul nostru”, a spus manelistul în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies