Home Stiri mondene Culiță Sterp este îngrijorat în legătură cu nașterea băiatului său

Culiță Sterp este îngrijorat în legătură cu nașterea băiatului său

de Buinoschi Andreea

Daniela și Culiță Sterp se pregătesc să devină părinți. Cei doi vor avea un băiețel, iar momentul este așteptat cu foarte multă nerăbdare. Cu toate acestea, manelistul are un motiv de îngrijorare și i-a spus și partenerei sale despre el.

Daniela: „Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină”.

Culiță Sterp: „Eu te apreciez că vrei să naști natural, mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi”.

Daniela: „Nu vreau să vezi. Te traumatizezi și tu, și eu”.

În urmă cu puțin timp, fostul concurent de la Survivor i-a transmis Danielei un mesaj, încurajând-o și spunându-i doar lucruri frumoase.

„Știu că mai ai puțin până să naști. Îmi doresc să ai parte de o naștere blândă, care să îți rămână o amintire extraordinară. Știu că te gândești la ea cu respirația tăiată. Nu știi ce îți oferă viitorul… și senzația este atât de puternică, încât, uneori, uiți să respiri. Nu! Respiră adânc acum și gândește-te că teama pe care o simți e firească. În acest moment al vieții tale, este normal să simți asta.

Dar, dacă te îngrijorezi, nici nu o să știi de ce ești capabilă. Îți spun că ești mult mai puternică decât îți imaginezi. Trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare, indiferent de cum vei naște, ai grijă de corpul tău și ajută-l să se refacă. A fost atât de bun cu tine, încât merită toată iubirea ta. După ce vei naște, adrenalina îți va invada corpul și te va face să crezi că poți muta munții. Tot adrenalina îți va inunda ochii de lacrimi și zâmbetul nu ți se va mai da jos de pe față vreo câteva ore”, a fost mesajul transmis de Culiță iubitei sale, potrivit celor de la wowbiz.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..