Home Stiri mondene Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru iubita sa

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru iubita sa

de Clara

Cu ocazia zilei de 14 februarie, Culiță Sterp i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale. Acesta i-a spus cât de mult o iubește, prin intermediul unei postări publicate în mediul online.

„Acum zece ani… La fel de frumoasă, la fel de plină de viață. Atunci nu știam unde o să mă ducă viața, deși îmi plăceai încă de atunci. Îți mulțumesc pentru că mă înțelegi, pentru că ai răbdare cu mine, pentru că mă ajuți să evoluez, pentru bunătatea ta și, cel mai important, pentru minunea din viața noastră, pe care tu ai adus-o pe lume! Te iubesc și am să fac tot ce îmi stă în putință ca să îmbătrânim împreună și să avem familia pe care am visat-o! Valentine’s Day fericit, dragostea mea!”, a scris acesta în mediul online.

„Știu că mai ai puțin până să naști. Îmi doresc să ai parte de o naștere blândă, care să îți rămână o amintire extraordinară. Știu că te gândești la ea cu respirația tăiată. Nu știi ce îți oferă viitorul… și senzația este atât de puternică, încât, uneori, uiți să respiri. Nu! Respiră adânc acum și gândește-te că teama pe care o simți e firească. În acest moment al vieții tale, este normal să simți asta.

Dar, dacă te îngrijorezi, nici nu o să știi de ce ești capabilă. Îți spun că ești mult mai puternică decât îți imaginezi. Trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare, indiferent de cum vei naște, ai grijă de corpul tău și ajută-l să se refacă. A fost atât de bun cu tine, încât merită toată iubirea ta. După ce vei naște, adrenalina îți va invada corpul și te va face să crezi că poți muta munții. Tot adrenalina îți va inunda ochii de lacrimi și zâmbetul nu ți se va mai da jos de pe față vreo câteva ore”, a fost mesajul transmis de Culiță iubitei sale, în urmă cu ceva timp, potrivit celor de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies