Home Stiri mondene Culiţă Sterp şi-a creştinat fiul

Culiţă Sterp şi-a creştinat fiul

de Clara

Ieri a avut loc creştinarea fiului lui Culiţă Sterp. Evenimentul a fost unul fastuos, aşa cum el şi iubita sa şi-au dorit încă de la bun început.

Printre invitaţii care au luat parte la fericitul eveniment se numără şi câţiva dintre foştii lui colegi de la Survivor, Marilena Ciucurean şi Andrei Ciobanu, dar şi Ștefan Ciuculescu, Irisha şi Sorin Pușcașu.

În urmă cu aproximativ o lună, Culiţă Sterp a fost invitat în cadrul unei emisiuni difuzate la Kanal D şi a vorbit despre botezul băiatului lui. Acesta a mărturisit că nu o să cânte, deoarece îşi doreşte doar să se distreze, lăsând acest lucru în seama artiştilor care vor fi invitaţi.

„Botezul are loc acum, la sfârșitul lunii octombrie, pe data de 21. Dar, având în vedere situațiile care s-au impus recent, nu știu dacă o să mai fie sau nu și ne-am gândit ca, în caz că nu se poate face, o să-l facem la anul, când o să aibă copilul un an, pe 17 iunie.

Eu am cântat la foarte multe botezuri și erau copiii mari. Chiar ieri am apucat să ne facem lista de invitați și am zis să încercăm să facem. Dacă se poate, facem, dacă nu… am zis că n-or să fie foarte mulți invitați, în jur de 200. Nici mulți, nici puțini. Nu facem cu foarte multă lume, cu prietenii mai apropiați, cred că ei contează cel mai mult. Nu știm deocamdată.

Nu cânt la botez. Sunt o grămadă care cântă din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or să fie o grămadă de cântăreți, nu mai cânt și eu. Și asta, cu cântatul, se zicea că poartă ghinion. Bine, eu nu cred că poartă ghinion neapărat, dar mai bine nu. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a spus Culiță Sterp în cadrul emisiunii pe care o prezintă Teo Trandafir…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies