Home Stiri mondene Cum a fost cerută în căsătorie Catrinel Sandu de iubitul american

Cum a fost cerută în căsătorie Catrinel Sandu de iubitul american

de negriuelena

Catrinel Sandu a trecut printr-un divorț în anul 2017, când ea și jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, au decis să pornească pe drumuri separate. Aceasta și-a găsit însă fericirea alături de un american pe nume Steve Schroeter.

Viitorul soț al lui Catrinel Sandu este de profesie medic stomatolog și are, la rândul său, doi băieți dintr-o relație anterioară. Catrinel și Steve urmează să se căsătorească anul acesta, pe 11 noiembrie. Fericitul eveniment este însă umbrit de decesul tatălui blondinei, care a avut loc de curând. Frumoasa dansatoare a povestit în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro cum a decurs momentul în care Steve a cerut-o în căsătorie de la tatăl ei. „A fost un moment foarte emoționant. A fost prima dată când tata a venit acasă şi m-a luat deoparte, iar eu am văzut că avea lacrimi în ochi. Eu nu l-am văzut niciodată pe tata plângând. El era mai milităros, nu se emoționa foarte repede”, a spus Catrinel Sandu.

„Am cerut-o de la tatăl ei, Nicu, care nu ştia foarte bine limba engleză, dar era de faţă şi un prieten apropiat de-ai lor, care ştia foarte bine limba. Aşa că, atunci când am rămas doar noi trei, am vorbit cu tatăl ei, fiindcă avea cine să traducă… Nu am fost îmbrățișat de-atâtea ori niciodată în viaţa mea. Nicu era atât de fericit. Unii poate se gândeau la un moment mai solemn de genul: «Domnule Sandu, aş vrea să cer mâna fetei dvs.». Dar de-ndată ce a înţeles ce urma să spun, nu m-a lăsat să termin, a sărit în sus de bucurie”, a declarat Steve.

Catrinel i-a spus apoi lui Steve cât de mult a ținut la el tatăl ei și cum l-a aprobat întocmai pentru că l-a considerat potrivit pentru ea. „Te-a iubit foarte mult. Mi-a spus că în sfârşit a apărut acel bărbat care îi dă liniştea că va avea grijă de mine. Fiindcă pentru tata nimeni nu era îndeajuns de bun pentru mine. Tot el era numărul unu în viaţa mea, cel care mereu mă ajuta. Iar eu îi ziceam: «Eşti cel mai important bărbat din viaţa mea, fiindcă nimeni nu mă va iubi şi aprecia aşa cum o faci tu». Şi aşa a fost. Am avut o relaţie perfectă. Dar când a apărut Steve, el a trecut toate testele tatălui meu, fiindcă l-a testat”, a precizat Catrinel Sandu…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies