Home Stiri mondene Cum a reacționat Șerban Huidu când a fost comparat cu Mario Iorgulescu: „Pe net toți sunt judecători și…”

Cum a reacționat Șerban Huidu când a fost comparat cu Mario Iorgulescu: „Pe net toți sunt judecători și…”

de negriuelena

În urma multor comparații apărute în mediul online, imaginea lui Șerban Huidu a fost asociată cu cea a lui Mario Iorgulescu.

Acest lucru s-a întâmplat deoarece ambii au fost implicați în accidente rutiere soldate cu persoane care au circulat regulamentar și care au decedat în urma impactului violent.

O mulțime de internauți și-au exprimat părerea despre cei doi și au făcut paralele între situația în care a fost implicat Șerban Huidu și cea care îl vizează pe Mario Iorgulescu.

În 2011, Șerban Huidu se aflase la volanul unui autoturism în zona Timișu de Sus, când a intrat pe contrasens și a izbit o mașină care circula regulamentar. Trei persoane și-au pierdut atunci viața.

Fostul realizator al emisiunii Cronica cârcotașilor a fost condamnat la acea vreme la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

În 2013, după ce familiile victimelor au făcut apel, pedeapsa i s-a mărit la patru ani, dar tot cu suspendare.

Internauții au sugerat că, la fel cum Șerban Huidu a scăpat de închisoare deoarece este persoană publică, Mario Iorgulescu va scăpa și el nepedepsit.

Mario Iorgulescu a provocat un accident în care a decedat o persoană, mai exact, un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, care circula regulamentar.

În urma acestei asocieri, reacția fostului cârcotaș nu a întârziat să apară.

„Au început. Pe net toți sunt judecători și toți «au dreptate». Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se știu detalii, este inutil.

Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri și alte „adevăruri absolute” să se abțină.

Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru «moraliștii de carton» drama nu contează.

Tot ce vor e să mai se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei că sunt vinovați de neputința proprie”, a transmis Șerban Huidu prin intermediul contului său de Facebook…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies