Home Stiri mondene Cum arată Andreea Marin fără pic de machiaj! Pare cu zece ani mai tânără

Cum arată Andreea Marin fără pic de machiaj! Pare cu zece ani mai tânără

de negriuelena

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, s-a fotografiat recent fără pic de machiaj. Aceasta și-a arătat tenul în starea lui reală, fără artificii.

Cu toate că de fiecare dată acordă maximă atenție machiajului, acum s-a înfățișat natural, luându-și fanii prin surprindere.

„Zâna Surprizelor” pare cu cel puțin zece ani mai tânără, deoarece chipul nu trădează deloc vârsta din buletin.

Frumoasa vedetă a renunțat pentru o zi la produsele de make-up pe care le utilizează, și anume pudra, eyeliner-ul și rujul, și și-a arătat tenul în toată splendoarea, pe contul său de Instagram.

Întrucât natura profesiei sale a obligat-o să fie machiată în cele mai multe situații, deoarece în televiziune machiajul este nelipsit, de data aceasta a găsit timp pentru a se arăta complet naturală.

Andreea Marin a moștenit de la bunicile ei anumite trucuri cu ajutorul cărora își menține tenul impecabil și întinerit.

„Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor.

Își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama.

Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câștigat.

Dar, fără acești doi pași de bază (un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi), nu poți spune că îi dai tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp.

Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea”, a dezvăluit Andreea Marin în cadrul unui interviu acordat la un eveniment monden…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!