Home Stiri mondene Cum arată Carmen Simionescu la două săptămâni după ce a născut! Silueta ei atrage toate privirile

Cum arată Carmen Simionescu la două săptămâni după ce a născut! Silueta ei atrage toate privirile

de negriuelena

Acum două săptămâni, Carmen Simionescu a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță sănătoasă care a primit numele Sofia Maria Rossa.

Deși perioada de recuperare a fost scurtă, frumoasa cântăreață și-a recăpătat silueta pe care a avut-o înainte de sarcină.

Aceasta a încărcat de curând pe conturile sale de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă și mulată ce îi pune în evidență silueta sexy care nici nu lasă de bănuit că bruneta a născut.

Proaspăta mămică s-a pozat alături de căruciorul alb unde se afla fetița sa, Sofia Maria Rossa, cărucior ce arată cu totul deosebit.

Fanii s-au întrecut în a îi lăsa like-uri și comentarii de apreciere, fiind impresionați atât de modul în care arată aceasta la două săptămâni de când a adus pe lume copilul, cât și de aspectul special al căruciorului.

La scurt timp după ce a născut, Carmen Simionescu a vorbit pentru emisiunea Răi, da’ buni despre etapa nouă din viața sa și cum percepe tot ce i se întâmplă în calitate de mamă.

„E o competiție pe social media, cu nunți și «bebici».

A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut, așa, presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi.

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las.

Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam… dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil…

Par inutile cuvintele în momentele astea. Imediat după ce a început să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei”, a spus Carmen Simionescu.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies