Home Stiri mondene Cum arată Ioana Ginghină după intervențiile estetice! Este complet schimbată

Cum arată Ioana Ginghină după intervențiile estetice! Este complet schimbată

de negriuelena

În urma divorțului de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină face o mulțime de schimbări importante în viața sa.

Astfel, actrița în vârstă de aproape 42 de ani nu învață să se bucure din nou de viață, ci face transformări și în privința fizicului, pentru a fi mai mulțumită de sine.

Ioana Ginghină a dezvăluit recent pe blogul personal că a apelat la intervenții estetice. Aceasta și-a făcut injecții cu botox. Prețul unei singure astfel de injecții este de 250 euro.

Vedeta a argumentat alegerea de a recurge la aceste intervenții estetice deoarece dorește să prevină îmbătrânirea chipului fără a modifica trăsăturile naturale.

„Botox-ul nu umple riduri, buze sau pomeţi, ci doar imobilizează mușchii în zona frunții şi nu mai faci riduri de expresie”, a explicat Ioana Ginghină pe blogul său, acolo unde a încărcat și o fotografie unde se pot observa schimbările la nivelul feței.

„Acela care vă sperie pe voi e acidul hialuronic care se injectează în buze şi nu e nimic neregulă nici cu el, dacă e folosit cu bun-simţ.

De ce am ales să fac asta? De câte ori mergeam cu maşina şi mă uitam în oglinda retrovizoare, vedeam acel rid dintre sprâncene, care mă enerva teribil.

Când însă am început să-l văd şi în selfie-uri, am zis: „Gata, nu se mai poate»”, a mai scris actrița…

Pe lângă injecțiile cu botox pe care și le-a făcut, Ioana Ginghină a urmat câteva ședințe de „Terapie Vampir” și dorește să le repete. Această terapie implică injectarea unui ser care se obține din sânge.

Surse: click.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies