Home Stiri mondene Cum arată iubita tinerică pentru care Bebe Cotimanis și-a părăsit soția după 17 ani

Cum arată iubita tinerică pentru care Bebe Cotimanis și-a părăsit soția după 17 ani

de negriuelena

Constantin „Bebe” Cotimanis, în vârstă de 64 de ani, este îndrăgostit ca un adolescent de mai tânăra actriță Iulia Dumitru și, conform surselor din anturajul său, actorul susține că aceasta este ultima sa parteneră de viață.

Actorul se simte întinerit de când este cu Iulia Dumitru și este absolut topit după ea, spunându-le mereu persoanelor apropiate că nu ar fi crezut că mai poate iubi atât de intens precum atunci când era tânăr.

Bebe Cotimanis a cunoscut-o pe Iulia Dumitru când au avut de interpretat o piesă de teatru împreună, iar la acea vreme actorul încă era căsătorit cu make-up artistul Florina Mărcuță, în vârstă de 49 de ani, cu care fusese împreună timp de 17 ani.

Bebe Cotimanis le-ar fi spus prietenilor săi că atunci când a văzut-o pentru prima dată, a simțit fluturi în stomac ca la 18 ani.

Acesta a mai spus cunoscuților săi că ar fi regretat dacă nu ar fi făcut acest pas, de a începe relația cu mai tânăra colegă de breaslă.

Iulia Dumitru s-a născut în Pitești, iar de circa doi ani formează un cuplu cu vedeta de la Pro TV. Deoarece actorul era căsătorit la acea vreme, până la pronunțarea divorțului și-au ținut ascunsă relația.

Se pare că relația dintre aceștia este mai serioasă decât au crezut apropiații lui Bebe Cotimanis, deoarece inițial au considerat că trece prin așa-numita „criză a vârstei mijlocii” și că nu va dura.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru își petrec aproape tot timpul împreună.

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a fost cea care a intentat divorțul, după 17 ani de relație și patru de căsnicie, după ce a aflat că actorul o înșelase cu Iulia Dumitru…

Sursa: libertatea.ro, unica.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies