Home Stiri mondene Cum arată vila de 160.000 de euro a Oanei Roman și cum și-a permis să o cumpere

Cum arată vila de 160.000 de euro a Oanei Roman și cum și-a permis să o cumpere

de negriuelena

Oana Roman, în vârstă de 43 de ani, se simte, în sfârșit, fericită, deoarece și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri, acela de a își achiziționa o vilă unde să se mute cu întreaga familie.

Vila cea nouă a Oanei Roman este situată în zona Pipera-Tunari, iar alături de ea, soțul și fiica ei, se va muta și mama sa, Mioara Roman.

 

 

În această perioadă, Oana Roman se ocupă de ceea ce presupune instalarea în imobilul respectiv, întrucât s-au mutat acolo cu două săptămâni mai devreme decât fusese preconizat.

Aceasta a oferit detalii despre noua sa locuință și a precizat că are în ea tot ce și-ar putea dori, iar că în aceste zile se ocupă de amenajarea camerelor.

Bruneta a preferat să își aducă mobila din vechiul apartament, în loc să investească în una nouă.

„Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depășit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am.

Acum suntem în amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum.

Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari”, a declarat Oana Roman pentru Click!.

Se pare că fiica cea mică a fostului prim-ministru Petre Roman are mare succes în afaceri de când s-a lansat în organizarea de evenimente de lux.

Vila cea nouă în care s-a mutat a fost estimată la 160.000 de euro, iar o parte din banii de achiziționare i-a obținut din vânzarea vechiului apartament.

„Eu am vândut apartamentul în care locuiam, ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer.

E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu.

Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii.

Am noroc cu Marius (n.r.: soțul său), că stă cu copilul”, a mai spus Oana Roman…

Sursa: click.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!