Home Stiri mondene Cum au fost surprinși Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp după împăcare

Cum au fost surprinși Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp după împăcare

de negriuelena

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar de curând au luat parte împreună la nunta Ilenei Sterp, una dintre cele două surori ale artistului care a participat la Puterea Dragostei.

„Și da! Prima poză împreună. Trecut, prezent și viitor”, este mesajul pe care l-a scris Culiță Sterp pe contul său de Facebook în dreptul imaginii unde apare alături de Carmen de la Sălciua.

Imaginea a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii cu urări de bine la adresa celor doi, din partea fanilor.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt văzuți mereu împreună, de când au confirmat că formează din nou un cuplu.

Artista chiar i-a făcut o surpriză de proporții iubitului său, de ziua lui de naștere, pe 25 octombrie, la miezul nopții, în timpul petrecerii organizate în cinstea sa.

Culiță Sterp a împlinit 27 de ani și a rămas uluit când a văzut ce surpriză i-a pregătit Carmen de la Sălciua.

„Aseară am avut parte de surpriza vieții mele….cântam, era atmosferă, toată lumea se distra și deodată văd că începe lumea să iasă afară…

Nu știam ce se întâmplă, toată lumea știa, inclusiv colegii mei de formație, dar eu nu știam nimic. Mă gândeam că iese lumea pt că era cald înăuntru, dar nu era așa.

După ce au ieșit mai mult de jumate din sală, vine un prieten la mine zi zice: «Hai repede afară, că ți-a lovit cineva mașina, a fost accident».

Când am auzit asta, vă dați seama că am oprit și am ieșit afară. Și afară ce să vezi, mare surpriza, cu artificii și ditamai cadoul.

Când îl deschid, cine iese din el? Puteți vedea și voi cu ochii voștri! Nimeni alta decât fosta, actuala și viitoare mea iubire!

Femeia cu care mi-am dorit tot timpul și îmi doresc o familie!

Ea este cadoul meu, trimis de Dumnezeu, pt că mai mare nici nu există”, a dezvăluit Culiță Sterp despre surpriza făcută de Carmen de la Sălciua…

Surse: wowbiz.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies