Home Compatibilitate zodii Cum câștigi încrederea zodiilor: dacă vrei ca un Scorpion să aibă încredere în tine, să nu îl minți niciodată

Cum câștigi încrederea zodiilor: dacă vrei ca un Scorpion să aibă încredere în tine, să nu îl minți niciodată

de Clair
Cum castigi increderea zodiilor

Încrederea este unul dintre lucrurile cel mai greu de câștigat în zilele noastre, iar aceasta se poate dobândi într-un fel anume, în funcție de zodie. Încrederea Berbecilor se câștigă atunci când relația cu ei este valorizată, a Taurilor, prin răbdare, iar a unui Geamăn, prin discreție.

Berbec
Berbecii sunt nativi dificili, iar încrederea lor se câștigă doar dacă cei din jur le arată cât de mult contează pentru ei relația de prietenie pe care vor să o înceapă. Aceștia au nevoie de valorizarea relațiilor în care pot fi implicați.

Taur
Nativii Taur pot avea încredere în cei din jur doar dacă aceștia vor avea răbdare. Sunt nativi precauți, care gândesc totul de multe ori înainte și preferă să facă lucrurile pas cu pas, iar răbdarea este cheia.

Gemeni
Gemenii sunt firi extrem de discrete și prind încredere în cei din jur doar atunci când respectivele persoane sunt discrete și nu împărtășesc cu alții planurile lor. Persoane secretoase, Gemenii nu vor ca ideile lor să fie știute de toată lumea.

Rac
Dacă vrei să câștigi încrederea unui Rac, tot ce trebuie să faci este să îi arăți latura ta sensibilă, vulnerabilă. Se spune că doar oamenii sinceri și curajoși își recunosc slăbiciunile, iar aceasta este modalitatea prin care pot prinde încredere în tine.

Leu
Încrederea nativilor Leu se câștigă doar atunci când persoanele interesate vor arăta că sunt stăpâne pe situație și că au încredere în ele însele. Nativii vor să fie înconjurați de firi puternice, ambițioase și hotărâte.

Fecioară
Fecioarele capătă încredere doar în persoanele care sunt liniștite, la locul lor și care, cel mai important, sunt modeste. Acești nativi nu suportă oamenii lăudăroși și nu vor avea niciodată încredere în ei.

Balanță
Nativii Balanță au nevoie de complimente sincere din partea celor din jur. Acestea pot face distincția între complimente reale și cele de complezență și doar prima variantă îi va face să aibă încredere în cei care le spun.

Scorpion
Dacă vrei ca un Scorpion să aibă încredere în tine, să nu îl minți niciodată. Nativii nu suportă minciuna și sunt singurii care nu o acceptă, indiferent de modalitatea în care aceasta își face apariția. Își pierd încrederea foarte repede dacă sunt mințiți.

Săgetător
Încrederea Săgetătorilor se câștigă prin capabilitatea celor din jur a fi deschiși la idei noi. Aceștia sunt dornici de cunoaștere și nu vor avea niciodată încredere într-o persoană care nu își dorește să evolueze.

Capricorn
Capricornii au nevoie să le demonstrezi că ești capabil de a obține încrederea lor. Trebuie să treci multe probe, trebuie să ieși învingător și, abia atunci, Capricornul va avea încredere în tine.

Vărsător
Încrederea nativilor Vărsător se face doar de către persoanele reale. Aceștia nu acceptă lângă ei persoanele care încearcă să pară ceea ce nu sunt și pun foarte mult preț pe asumare și pe realitate…

Pești
Nativii Pești își pun încrederea doar în persoanele care emană compasiune. Au nevoie de astfel de persoane în viața lor și doar ele vor primi încrederea acestor nativi, încredere ce este greu de acordat.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..