Home Compatibilitate zodii Cum este karma ta în funcție de zodie! Săgetătorii sunt influenţaţi de karma în situații de conflict

Cum este karma ta în funcție de zodie! Săgetătorii sunt influenţaţi de karma în situații de conflict

de Arseni Ana
karma

Mulți dintre noi, ne întrebăm adeseori: „Oare ce am fost într-o viață anterioară? Ce caracter aveam, oare eram la fel de veseli și optimiști?”. Ei bine, karma este cea care ne exprimă faptul că tot ceea ce trăim în prezent poate fi rezultatul sau consecința a ceea ce am trăit într-o altă viață.

Destinul este cel care ne pune în cale diverse situații care pe parcursul vieții se transformă în adevărate lecții din care tragem anumite foloase. Tindem să credem adeseori că de vină este karma pentru anumite probleme sau situații care ne pun bețe în roate. Ei bine, cu siguranță karma ne influențează viața și acțiunile într-o oarecare măsură.

Iată care este karma fiecărei zodii în parte!

Berbec

Măreția și superioritatea sunt două dintre caracteristicile reprezentative karmei Berbecilor. Sunt în orice situație o prezență plăcută și admirabilă, astfel încât am putea crede că într-o altă viață au fost niște personalități celebre, artiști sau chiar conducători.

Taur

Karma Taurilor este influențată de frumusețea exterioară și sentimente. Sunt sensibili, iar asta într-o viață anterioară le-a produs multă suferință. Lucrul acesta îi motivează în prezent, îi ajută să se afirme și să fie puternici în diferite situații.

Gemeni

Am putea crede că Gemenii nu iau niciodată karma în serios. Cu toate acestea, există situații în care Gemenii pot fi influențați de propriile fapte sau chiar glume. Se pot întoarce asupra lor aceste situații penibile. Partea bună este că aceștia mereu iau totul în glumă și fac haz de necaz.

Rac

Racii sunt adeseori răzbunători, răutăcioși. Aceste situații sunt influențate de karma Racilor și le pot crea situații neplăcute. Pentru Raci este puțin mai complicat să treacă rapid peste o situație neplăcută, deoarece sunt sensibili și se exteriorizează atunci când suferă.

Leu

Leii sunt mereu în căutarea împlinirii depline. Karma se pare că nu ține cu ei și în diferite situații îi împiedică. Fie că se îmbolnăvesc, fie că apar alte situații neplăcute, leii nu renunță niciodată. Ba mai mult, devin din ce în ce mai motivați și perseverenți.

Fecioară

Critice și exigente, Fecioarele pot influența karma și ajung mereu într-o zonă intimă căreia niciodată nu îi acordă atenție. Timpul petrecut pentru ele însele este mereu pe fugă și niciodată nu apucă să-și limpezească gândurile sau să-ți găsească echilibrul.

Balanță

Balanțele sunt mai mereu independente și sigure pe sine, karma adeseori le poate duce într-o extremă total opusă. Riscă să ajungă sub ordine sau chiar să facă anumite lucruri care nu le fac deloc plăcere. Trebuie să aibă curaj și să înțeleagă când trebuie pus punct.

Scorpion

Viața socială este una dintre problemele cauzate de karma Scorpionilor. Aceștia sunt foarte oscilanți: când sunt foarte activi și comunică cu toți cei din jur, când aleg să se retragă și să-și petreacă timpul în propria carapace.

Săgetător

Săgetătorii sunt influenţaţi de karma în situații de conflict. Aceștia devin extrem de conflictuali atunci când ordinile nu le sunt ascultate. Pe cât de înțelegători pot fi, pe atât de duri și aspri devin atunci când apar conflictele.

Capricorn

Capricornii sunt foarte echilibrați și focalizați pe muncă, iar karma îi poate duce într-o extremă diferită. Adeseori se regăsesc în situații personale care le dau bătăi de cap, lucru care îi indispune.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de libertate, iar karma le poate pune bețe în roate uneori. Trebuie să învețe să aibă răbdare și să trateze totul rațional…

Pești

Nativii din zodia Pești pot fi afectați de karma în situații de control. Cu toate că aceștia sunt extrem de calmi și controlați, există momente în care pot scăpa de sub control.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..