Home Stiri mondene Cum gestionează Simona Gherghe problemele legate de creșterea copiilor

Cum gestionează Simona Gherghe problemele legate de creșterea copiilor

de Clara
  • Simona Gherghe are doi copii mici, apropiați de vârstă.
  • Aceasta a spus cât este de greu să aibă grijă de cei doi.
  • Prezentatoarea nu s-a dat înlături din a spune lucrurilor pe nume.

Simona Gherghe are doi copii mici. Deși este o mamă extrem de devotată și face tot ceea ce poate pentru ca cei mici să aibă parte de toate lucrurile de care au nevoie, acest lucru nu înseamnă că viața de mamă este ușoară.

Din cauza faptului că cei doi copii încă au vârste mici și au o vârstă destul de apropiată, prezentatoarea se confruntă cu momente destul de dificile în ceea ce privește creșterea lor.

Ce a spus Simona Gherghe?

„Sunt la o vârstă foarte, foarte dificilă. Ana are 5 ani și o lună, Vlad are 3 ani și o lună și, cu oricine ar sta, este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze, pentru că trebuie tot timpul să aibă activități, mese, gustări și așa mai departe.

Se joacă foarte mult, se iubesc foarte mult, se ceartă foarte mult, sunt foarte geloși unul pe altul, e așa un amalgam cu de toate.

De exemplu, Vlad, acum, e puțin răcit și a stat câteva zile acasă și permanent întreabă când vine Ana, normal că îi este dor de surioara lui, îi e dor de partenera lui de joacă. Ana, pe de altă parte, mă întreabă când vine și Vlad la grădiniță. Este un duo formidabil, asta pentru că fac și o groază de trăznăi împreună.

Eu sunt mămoasa în familie. Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine, pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, a spus aceasta la un post TV.

Prezentatoarea a povestit cum a ajuns la Antena 1

„Știam că trebuie să le arăt că sunt foarte, foarte bună, pentru că nu exista varianta să mă întorc acasă. În mintea mea de atunci, orice întoarcere acasă ar fi fost similară unui eșec și nu aș fi acceptat treaba asta.

Mi s-a părut copleșitor faptul că i-am cunoscut atunci, într-o zi de aprilie, pe toți oamenii pe care îi știam de la televizor, am nimerit fix în timpul unui breaking news”, a declarat prezentatoarea.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies