Home Compatibilitate zodii Cum își arată zodiile vulnerabilitatea? Scorpionii se îndrăgostesc foarte repede

Cum își arată zodiile vulnerabilitatea? Scorpionii se îndrăgostesc foarte repede

de Arseni Ana
Cum isi arata zodiile vulnerabilitatea

Să fii vulnerabil înseamnă să îți arăți adevărata înfățișare. Este un risc pentru sentimentele tale și unul dintre cele mai grele lucruri pe care vei învăța să le înfrunți.

Fiecare dintre noi ne exprimăm în felul nostru unic, iar modul în care zodiile își arată vulnerabilitatea spune foarte multe despre felul lor de a fi.

 1. Berbec – Refuză să-și ascundă adevăratele lor sentimente

Nu ești cunoscut pentru abilitatea ta de a-ți da timp pentru procesarea sentimentelor și compartimentarea lor.  Prețuiești adevărul sentimentelor tale și nu te îndoiești de ele nicio secundă. Dacă cineva te întreabă dacă ești supărat, deprimat sau îndrăgostit, tot ce trebuie să facă este să se uite în ochii tăi pentru a afla.

Refuzând să-ți filtrezi sentimentele, vulnerabilitatea ta devine transparentă.

 1. Taur – Îți pasă prea mult de persoanele din jurul tău

Îți place să te interesezi de persoanele din jurul tău; uneori dedicarea ta este atât de puternică, încât poate fi intimidantă. Nu este ușor pentru toată lumea să îți ofere același nivel de dedicare pe care îl arăți. Unii pot crede că îți pasă prea mult și poate au dreptate. Nu este ușor să ai o inimă care să suporte atât de multe, dar asta este vulnerabilitatea ta.

 1. Gemeni – Îți exteriorizezi prea tare entuziasmul

Pasiunea și entuziasmul tău este nesfârșit. Îți permiți să arăți așa mult entuziasm, încât îl poți arăta copilărește în ochii unor persoane. În timp ce unele persoane se mulțumesc să-și arate entuziasmul într-un mod confortabil atât pentru ei, cât și pentru alții, tu vei profita de orice ocazie sa-ți sporești speranțele, chiar dacă asta îți sporește riscul de a fi dezamăgit. Entuziasmul tău nesfârșit îți definește vulnerabilitatea.

 1. Rac – Să fii deschis la empatie și emoție

Când se confruntă cu un moment emoționant, mulți privesc în altă direcție. Gândul de a deveni emotiv și de a îți revărsa sufletul implică un nivel de vulnerabilitate pentru care nu sunt mulți pregătiți. Tu, pe de altă parte, nu știi cum să privești în altă direcție. Inima ta este așa deschisă, încât este imposibil să o închizi. Îți permiți să simți emoțiile în profunzime, pentru ca nu te poți abține întotdeauna. Când lacrimile vin, vulnerabilitatea ta este incontestabilă.

 1. Leu – Îți faci sentimentele evidente în loc să le ascunzi

Ești prima persoană care se duce în fața unui public și se expune așa cum este. Îți înghiți timiditatea și dezvălui cine ești. Indiferent dacă ții un discurs sau creezi artă, ești întruchiparea vie a vulnerabilității. În timp ce alte persoane permit frica față de părerile altor persoane să le împiedice să iasă în evidență, tu o cucerești în fiecare zi.

 1. Fecioară – Pui întrebări pe care nimeni nu ar vrea să le pună

Există atât de multe lucruri în viață, încât nu prea are sens să te ascunzi sau să-ți fie frică de ceva. Prea des primim reguli pe care majoritatea dintre noi le acceptăm fără îndoială. Cu toate acestea, tu ești singura persoană din cameră care întreabă „De ce?”, chiar dacă întrebările tale primesc un răspuns dezaprobator.

Vulnerabilitatea ta ia forma unei asumări pe care nimeni nu dorește să o ia, din cauza fricii de a nu fi judecat.

 1. Balanță – Dezvăluirea romantismului

Pentru o persoană logică, ai o doză foarte mare de romantism pe care nu îți este rușine să-l folosești. Vezi lumea prin lentile de culoare roz tot timpul și ești înnebunit după asta. În interiorul tău există romantism care așteaptă să fie scos la suprafață de către persoana potrivită. Vulnerabilitatea ta face lumea un loc mai bun și mai frumos.

 1. Scorpion – Se îndrăgostesc foarte repede

În timp ce durerea provocată de rănile din trecut împiedică majoritatea oamenilor să se deschidă, tu nu poți renunța la iubire doar pentru că s-au întâmplat unele lucruri în trecut. Când pasiunea și afecțiunea încep să te ademenească, nu poți face nimic pentru a împiedica ce urmează să se întâmple. Știi ce s-a întâmplat ultima oară când te-ai îndrăgostit, dar, cu toate acestea, pentru tine vulnerabilitatea înseamnă să creezi o legătură puternică cu o persoană în ciuda celor întâmplate în trecut.

 1. Săgetător – Este sincer, nu contează pe cine ofensează

Multe persoane își păstrează gândurile pentru ele de dragul păcii sau din motive de politețe. Cu toate acestea, atunci când trebuie să spui adevărul, nu ești prima persoană care vorbește. Devii vulnerabil cu sinceritatea ta, dar, decât să minți, preferi să fii autentic. Spune oamenilor exact ce gândești și așteaptă-te la fel în schimb!

Asta este definiția vulnerabilității.

 1. Capricorn – Vorbești foarte mult despre visurile tale

De când erai copil, ai cultivat visuri pe care mulți le considerau imposibile. În timp ce unii se ascund după sentimentul de frică în legătură cu viitorul lor, tu ți-ai dorit mereu mai mult și ai mers spre vârf. Chiar dacă mulți ar crede că ești naiv, rămâi vulnerabil judecăților altor persoane, dar pe tine nu te interesează asta. Pe tine te interesează cum să evoluezi și ce faci să te dezvolți.

 1. Vărsător – Îți arăți adevărata personalitate și ești mândru de acest lucru

Toată viața ni se spune să urmăm anumite reguli, cum să ne îmbrăcăm, cum să gândim și cum să ne simțim. Urmând aceste reguli, este cel mai ușor să eviți atenția negativă din partea unor oameni. Tu însă ești destul de curajos să fii tu însuți. Acest lucru te lasă vulnerabil la critici, dar tu știi că asta înseamnă să fii tu însuți…

 1. Pești – Povestești persoanelor cele mai intime secrete ale tale

Ai un ocean plin de amintiri care strălucesc în imaginația ta, dar, oricum ar fi, nu îți este rușine să le împărtășești. Ești prima persoană care se deschide când e vorba de o situație jenantă, un gând ciudat sau o perioadă grea din viața ta. Dacă cineva nu te înțelege cu adevărat, nu o iei personal. Dar fiind așa vulnerabil încât să te deschizi, faci alte persoane să se simtă în siguranță.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..