Home Compatibilitate zodii Cum poți să treci peste Mercur retrograd fără să fii afectat?

Cum poți să treci peste Mercur retrograd fără să fii afectat?

de Clair

Mercur retrograd are o influență puternică asupra tuturor zodiilor însă nativii Gemeni vor resimți cel mai tare efectul acestuia, fiind indicat să nu ia decizii importante în această perioada, persoanelor Leu le va îngreuna finalizarea unor proiecte, iar Săgetătorilor le va pune bețe în roate în relația de cuplu. Dacă v-am stârnit curiozitatea despre aceștia sau vreți să aflați ce se preconizează pentru ceilalți nativi ai zodiacului, vă invităm să parcurgeți în continuare acest articol.

Berbec
Mercur retrograd își va pune amprenta pe comunicarea din viața ta. Chiar și cele mai banale interacțiuni sociale de zi cu zi, ar putea să lovească obstacole retrograde și să se transforme în neînțelegeri. Este bine să evitați cuvintele ambigue, cuvintele jignitoare, conflictele și exprimările ce lasă loc de interpretări.

Taur
Problemele legate de bani ar putea deveni puțin confuze pentru dumnevoastră în timpul acestui retrograd, așa că trebui să urmăriți cu atenție conturile bancare. Tentația de a cheltui este mare însă s-ar putea să fie lucruri prea scumpe pentru bugetul dumnevoastră actual.

Gemeni
Mercur retrograd are impactul cel mai mare asupra nativilor Gemeni, fiind recomandat ca aceștia să fie precauți în acțiunile lor și să amâne lucrurile importante pentru perioade mai bune. Cuvintele dumnevoastră pot fi interpretate greșit în perioada aceasta, așa că încercați să fiți cât mai clari în exprimare.

Rac
Retrogradul ar putea însemna o mare schimbare în cariera dumnevoastră. Deși acest lucru ar putea conduce inevitabil la ceva mai bun sau mai potrivit pentru obiectivele dumnevoastră, există șansa ca parcursul să fie mai dificil. Asigurați-vă că exprimați cât mai clar posibil ceea ce doriți. Ar putea face diferența.

Leu
Orice planuri pe care le-ați făcut sau sunt în curs de elaborare ar putea dura mai mult decât v-ați aștepta. Asta nu înseamnă că nu se vor întâmpla niciodată, dar ideile dumnevoastră mărețe au nevoie de mai multă muncă. Folosiți acest timp pentru a reflecta la ceea ce doriți.

Fecioară
Viața dumnevoastră profesională este puternic afectată de acest retrograd, așa că încercați să evitați demersurile profesionale noi sau să semnați contracte obligatorii. Înainte de a renunța la aspirațiile profesionale și la dorința de creștere, discutați cu șeful dumnevoastră opțiunile sau alte roluri disponibile în prezent.

Balanță
Păstrați-vă calmul pentru a putea rezolva eventualele neînțelegeri care s-ar putea să apară la serviciu, cu prietenii sau cu rudele. De asemenea, Mercur retrograd nu este un moment potrivit pentru a călători sau a plănui călătorii.

Scorpion
Acordați o atenție deosebită deciziilor atunci când Mercur este retrograd, deoarece sunteți mai sensibili și mai stresați în zilele acestea! Vă frământă grija eșecurilor, deciziile greșite. Este greu să fiți clari cu privire la informațiile pe care le oferiți, așa că acum nu este momentul potrivit pentru a face promisiuni altor persoane.

Săgetător
Acest retrograd ar putea avea un efect mare asupra relațiilor dumnevoastră. Comunicarea cu partenerul de cuplu poate deveni problematică în această perioadă. Este indicat să clarificați orice cuvânt interpretat greșit sau comportament confuz înainte de a se transforma într-o dramă.

Capricorn
Acest retrograd vă întoarce programul pe dos, ceea ce ar putea duce la câteva săptămâni frustrante. Verificarea amănunțită a detaliilor planurilor dumnevoastră și acordarea timpului suplimentar pentru a face lucrurile vă vor ajuta să evitați problemele.

Vărsător
Viața dumnevoastră pe plan sentimental s-ar putea să devină puțin problematică în această perioadă cu Mercur retrograd, așa că fiți mai sinceri în legătură cu sentimentele dumnevoastră, pentru a evita confuzia. Dacă puteți, evitați să luați decizii majore în viața dumnevoastră amoroasă…

Pești
Acest retrograd ar putea adăuga puțin stres vieții dumnevoastră private, așa că faceți tot posibilul să păstrați lucrurile fără dramă și să evitați orice schimbări majore în viața dumnevoastră!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..