Home Stiri mondene Cum reușesc să își mențină frumusețea Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la „Asia Express”: „Avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm și asta”

Cum reușesc să își mențină frumusețea Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la „Asia Express”: „Avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm și asta”

de negriuelena

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au ajuns cunoscute în mediul online datorită frumuseții lor și a trucurilor pe care le folosesc pentru a se întreține.

Cu toate acestea, experiența celui mai dur reality show, Asia Express, le face să improvizeze, întrucât nu au putut lua cu ele toate produsele necesare întreținerii frumuseții.

Mai mult decât atât, cele două, asemenea tuturor celorlalți concurenți, sunt nevoite să se descurce cu doar un euro pe zi, astfel că trebuie să găsească modalități gratuite prin care să aibă grijă de frumusețea lor.

„Noi suntem blonde și avem mari probleme când umiditatea este foarte mare. La un moment dat, eu păream un pop-corn explodat.

În trusa de make-up nu avem foarte multe lucruri, adică nu avem tot ce ne-ar trebui, pentru că am încercat să punem strictul necesar, să nu avem un rucsac prea greu.

Aici am învățat că de nevoie poți să fii super inventiv și atunci ne-am dat seama că putem să cerem ulei pe la casele la care ajungem.

Inițial, am crezut că toată lumea are ulei de cocos și asta o să fie super pentru noi. Nu a fost chiar așa”, a declarat Carmen Grebenișan la Asia Express, conform observator.tv.

„Prima oară am primit un ulei rânced. Nu știm din ce era, avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm și asta, aia e!

L-am aplicat pe păr, ne-am culcat, iar a doua zi chiar s-a văzut diferența. La una dintre cazări o doamnă avea un ulei ceva mai bun pe care ni l-a pus într-o sticla de 0.5 L.

O purtăm cu noi peste tot și am descoperit că e bun nu numai pentru păr, ci și pentru corp: gât, decolteu, genunchi, picioare, zone uscate.

După o zi de cursă în «Asia Express», să te dai seara cu niște ulei, de care o fi el, pe picioare e ceva magic”, a adăugat Carmen Grebenișan…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!