Home Compatibilitate zodii Cum să-i dai papucii în funcție de zodie

Cum să-i dai papucii în funcție de zodie

de Arseni Ana
Cum sa-i dai papucii in functie de zodie

O despărțire este mai grea sau mai ușoară în funcție de partea în care te afli, și anume: fie ești persoana care dorește despărțirea, iar asta este mai ușor de suportat, fie ești de partea celui care trebuie să primească vestea despărțirii, unul dintre cele mai neplăcute cazuri în majoritatea timpului.

De asemenea, unii din categoria celor care doresc să inițieze o despărțire se împart, la rândul lor, în persoane brutal de sincere și directe, precum și în persoane pricepute să găsească o modalitate empatică și avantajoasă pentru ambii parteneri ai cuplului. Modalitatea de acceptare a veștii separării este diferită și influențată în mod direct de modalitatea în care această veste le este dată. Citind în continuare poți afla în ce mod trebuie să le dai papucii nativilor din fiecare zodie în parte:

Berbec. Când vine vorba de nativii Berbec, trebuie să ai în vedere că Berbecul este o zodie definită de orgoliu și mândrie. Așadar, dacă ai luat decizia de a te despărți de un nativ Berbec, trebuie să-i comunici având grijă să nu-i rănești orgoliul.

Taur. Cu nativii Taur, treaba stă cu totul altfel. Aceștia sunt persoane care își tratează singure durerea provocată de o despărțire. Prin urmare, vor suferi indiferent de modul în care le-o vei spune. Încearcă totuși să fii cât mai blând.

Gemeni. În privința nativilor Gemeni, se poate spune că sunt persoane calme, care acceptă despărțirile dacă le dai răgazul necesar. Așadar, dacă vrei să te desparți de un nativ Gemeni, trebuie să începi un proces lent de separare, astfel încât să aibă timp să se obișnuiască fără tine.

Rac. Nativii Rac sunt persoane care tolerează ușor despărțirile, mai ales dacă deciziile sunt luate de comun acord. Prin urmare, dacă vrei ca relația ta cu un nativ Rac să se termine, este bine să faci în așa fel încât să rămâneți prieteni.

Leu. Persoanele Leu sunt persoane extrem de cerebrale și care dețin o inteligență emoțională rar întâlnită. În acest sens, nativii Leu preferă să le spui franc decizia pe care ai luat-o, deoarece ți-o vor respecta.

Fecioară. Nativii Fecioară sunt unele dintre persoanele care pur și simplu nu acceptă ideea potrivit căreia cineva dorește să se despartă de ei. Așadar, dacă vrei să te desparți de un nativ Fecioară, trebuie să îi dai impresia că nu tu ești cel care are această dorință, ci el.

Balanță. Persoanele născute în zodia Balanță sunt persoane care suferă foarte mult în urma unei despărțiri. Astfel, atunci când pui problema unei despărțiri de un nativ Balanță, trebuie să găsești o modalitate în care să eviți să fii brutal de sincer.

Scorpion. În ceea ce îi privește pe nativii Scorpion, aceste persoane acceptă despărțirile ca pe un lucru cât se poate de normal. Așadar, dacă ai luat decizia să te desparți de nativul Scorpion, trebuie să îi comunici intențiile cu sinceritate.

Săgetător. Persoanele Săgetător sunt persoane care primesc foarte dificil vestea legată de faptul că persoana iubită dorește să se despartă de ele. În acest sens, atunci când cineva se desparte de ei, Săgetătorii preferă să li se spună motivele pentru care acea persoană dorește să iasă din viața lor.

Capricorn. Nativii Capricorn sunt prin definiție persoane sensibile și care cu greu renunța la persoanele din viața lor. Astfel, dacă dorești să te desparți de un nativ Capricorn, trebuie să o faci treptat și lăsându-i timp să se obișnuiască.

Vărsător. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Vărsătorului sunt persoane care acceptă foarte greu despărțirile. Așadar, dacă totuși îți dorești să te desparți de un nativ Vărsător, trebuie să găsești o modalitate empatică de a-i comunica decizia ta…

Pești. În ceea ce îi privește pe nativii Pești, trebuie să ai în vedere, atunci când dorești despărțirea, că aceștia sunt adepții despărțirilor definitive. Prin urmare, dacă ești 100% sigur că dorești să te desparți de nativii Pești, trebuie să le comunici decizia ta și să ieși complet din viața lor.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..