Home Compatibilitate zodii Cum să îl faci să o uite pe fosta în funcție de zodie?

Cum să îl faci să o uite pe fosta în funcție de zodie?

de Clair
Cum sa il faci sa o uite pe fosta

Ce este mai greu decât o despărțire? Exact, să treci peste ea! Lucrurile vor deveni foarte complicate când bărbatul care îți place este, în sfârșit, singur, dar încă are sentimente pentru fosta lui iubită. Nu poți sta pur și simplu să privești cum bărbatul visurilor tale suferă în halul acesta. Ajută-l să treacă peste și află aici cum poți reuși în funcție de zodia lui!

 • Dacă este Berbec, lasă-i timp – Toată lumea necesită timp să treacă mai departe, iar el nu este o excepție. Lasă-l să se vindece singur, nu contează cât timp va dura. Răbdarea ta îi va dovedi multe. Berbecii se adună repede, iar despărțirea „tragică” de care au avut parte nu va dura mult.
 • Dacă este Taur, fii susținătoarea lui – Când este la pământ, fii sigură că ești mereu acolo pentru el. Nu-l lăsa să se simtă singur și abandonat. Susține-l și arată-i cât de mult se schimbă situația atunci când îi ești tu alături. Taurii tind să sufere mult după o despărțire, dar pentru ei decizia luată rămâne luată.
 • Dacă este Gemeni, ascultă-l – În loc să țină totul în el și să explodeze, ascultă-l atunci când decide să spună tot ce are pe suflet. Va fi mai puțin apăsător pentru el când va spune, în sfârșit, chiar dacă ce va spune va putea fi puțin supărător pentru tine.
 • Dacă este Rac, nu o aduce în discuție pe fosta lui – Să o aduci în discuție pe fosta lui iubită în mijlocul conversației nu este o metodă deloc bună să-l faci să o uite. În loc să vorbești despre ea sau să te concentrezi asupra ei, e mai bine să te focalizezi pe cum să meargă relația dintre voi doi.
 • Dacă este Leu, nu îl deranja prea mult – Niciodată să nu treci peste limitele lui. Nu-l suna întotdeauna și nici nu-i trimite mesaje să afli ce face sau când vă vedeți.
  Îl va enerva asta și va crede ca semeni cu fosta lui iubită.
 • Dacă este Fecioară, nu-l forța – Amintește-ți că trece printr-o perioadă mai grea din viața lui, lasă-l să se vindece puțin, iar după poți intra în viața lui și să-i arăți toată iubirea pe care ești gata să i-o oferi. Fecioarele vor evita subiectul „despărțire” și se vor ocupa de alte lucruri pentru a uita totul.
 • Dacă este Balanță, fă lucruri pe care fosta lui iubită nu le făcea – Fii versiunea ei mai bună. Află unde a dat-o în bară și fii pregătită! Dacă ea nu a vrut niciodată să călătorească cu el, fii cea mai bună partenera de călătorie! Dacă ea nu voia să se uite la meciuri de fotbal cu el, tu du-te la stadion împreună cu el!
 • Dacă este Scorpion, nu încerca niciodată să-l repari – Oricât de mult suferă, tot ce are nevoie este de un umăr pe care să plângă. Nu fi o dictatoare care îi spune ce să facă! Se va vindeca în timp, iar tu nu trebuie să clarifici sau să repari nimic.
 • Dacă este Săgetător, nu folosi tacticile obișnuite – Să-l faci gelos, să-l ignori sau să te cerți cu el nu te va ajuta la nimic. Tot ce își dorește el este o femeie matură care să-l facă să o uite pe fosta lui. Arată-i ce înseamnă diferența dintre o fată și o femeie.
 • Dacă este Capricorn, încearcă să-l cunoști mai bine – Află cine este fosta lui iubită pentru a-l înțelege pe el mai bine. Această acțiune necesită foarte mult curaj, dar nu va regreta la final. Este singura metodă prin care poți afla ce anume l-a făcut să ajungă în această stare de spirit.
 • Dacă este Vărsător, nu complica lucrurile – Oprește-te din a fi dramatică! El încearcă să treacă peste o situație complicată, iar tu trebuie să înțelegi că a iubit o femeie înaintea ta și este un lucru normal. Încearcă să fii mai matură și să-l susții mai mult.
 • Dacă este Pești, fii o femeie care merită – După despărțirea de care a avut parte, arată-i că tu îl poți face fericit, iar tot ce s-a întâmplat în trecut nu mai are rost.
  Stimulează-i încrederea în sine și arată-i partea frumoasă a vieții!

Fii o femeie matură și arată-i ce înseamnă să aibă o relație cu o persoană potrivită! Succesul este garantat și va fi al tău în curând. Dacă iubești cu adevărat o persoană, nu renunța la ea doar pentru că trece printr-o perioadă mai grea. Fii acolo pentru el și lucrurile vor fi în favoarea ta!…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..