Home Compatibilitate zodii Cum se comportă zodiile când le jignești: Zodia Gemeni este o zodie caracterizată de trufie exagerată

Cum se comportă zodiile când le jignești: Zodia Gemeni este o zodie caracterizată de trufie exagerată

de Arseni Ana
Cum se comporta zodiile cand le jignesti

Cu siguranță nimănui nu îi place să fie jignit, indiferent că persoana care o face este o persoană necunoscută și, cu atât mai mult, dacă persoana care jignește este o persoană apropiată.

De asemenea, într-o lume ideală, situațiile în care ești jignit sunt inexistente însă în societatea în care noi trăim, aceste lucruri se întâmplă la ordinea zilei. Fiecare persoană are modul propriu de a reacționa în astfel de situații, motiv pentru care putem stabili că există două tipuri mari de persoane, și anume cei care trec foarte repede pe lângă acest incident și cei care nu reușesc deloc să depășească această situație. Citind în continuare puteți afla modul în care se comportă nativii tuturor celor 12 zodii atunci când sunt jigniți.

Berbec. Nativii Berbec sunt caracterizați de un orgoliu care se manifestă extrem de proeminent în relațiile cu apropiații lor, orgoliu care solicită un anumit tip de comportament din parte acestora. Prin urmare, cu nativii Berbec este foarte simplu, deoarece dacă sunt jigniți, aceștia încheie orice formă de comunicare cu persoana în cauză.

Taur. În ceea ce îi privește pe nativii Taur, despre ei se poate spune că sunt extrem de selectivi și păstrează în jurul lor doar persoane alături de care se simt bine. Așadar, dacă insulți un nativ Taur, tot ce acesta va face va fi să te excludă din grupul său de prieteni.

Gemeni. Zodia Gemeni este o zodie caracterizată de trufie exagerată, motiv pentru care jignirile care vor fi primite vor fi pe baza acestui defect. Tocmai din acest motiv, jignind un nativ Gemeni, nu faci decât să-l ambiționezi să-ți răspundă cu o doză de aroganță în plus.

Rac. Nativii Rac sunt firi pacifiste și împăciuitoare. Datorită acestor două calități demne de laudă, dacă se întâmplă să jignești un Rac, un simplu „Iartă-mă!” este de ajuns pentru a restabili prietenia dintre voi.

Leu. În ceea ce îi privește pe intelectualii nativii Leu, trebuie să știți că aceștia nu acceptă prea bine jignirile, iar din această cauză este nevoie să te porți cu mănuși cu ei. Totuși, în cazul în care îi jignești, scuzele nu te vor absolvi de comportamentul disprețuitor pe care îl vor avea de fiecare dată când vei intra în contact cu ei.

Fecioară. Nativii Fecioară sunt prin definiție persoane impulsive și care dețin un orgoliu extrem de sensibil. Prin urmare, în cazul în care faci un nativ Fecioară să se simtă jignit sau îl jignești în mod direct, acesta îți va întoarce în schimb un comportament care te va face să regreți lipsa de respect pe care ai avut-o față de el.

Balanță. Când vine vorba de nativii Balanță, lucrurile stau cu totul altfel. Nu se recomandă să jignești un nativ Balanță însă dacă se întâmplă totuși în mod involuntar, trebuie să știi că dacă îți ceri scuze, nu va dura mult să fii iertat și vei putea păstra relația de prietenia cu acesta.

Scorpion. Cu nativii Scorpion nu este bine să te pui, deoarece sunt persoane care țin ură foarte mult timp. Prin urmare, dacă se întâmplă să jignești un astfel de nativ, indiferent că este sau nu cu rea intenție, trebuie să te aștepți la un val de afirmații negative care vor veni spre tine și vor fi generate de acesta.

Săgetător. În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, trebuie să ai în vedere că sunt firi calme și care nu reacționează impulsiv sau instinctiv la jigniri. Din acest motiv, nu vei avea ocazia să-l jignești pe un nativ din această zodie. Însă, dacă totuși se întâmplă, este suficient să-i arăți că regreți cele întâmplate, iar el va depăși cu ușurință acest incident.

Capricorn. Nativii Capricorn tratează cu ironie fiecare întâmplare ce are loc și îi implică. Așadar, jignind un Capricorn, nu faci decât să-i oferi un nou protagonist pe seama căruia să-și îndrepte glumele, unele dintre ele fiind răutăcioase.

Vărsător. Despre nativii Vărsător se spune că sunt ființe deosebite prin prisma modului în care reacționează atunci când sunt jigniți. Prin urmare, atunci când jigniți un Vărsător trebuie să vă așteptați să vă răspundă în același mod însă într-o manieră vădită și indirectă…

Pești. Despre nativii Pești se consideră că sunt persoane al căror ego este fragil, ceea ce înseamnă că odată ce îl jigniți pe un nativ din această zodie, urmează să fiți bombardat de o atitudine disprețuitoare și care vă va face să aveți o dispoziție inconfortabilă.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..