Home Compatibilitate zodii Cum se comportă zodiile după despărţire? Fecioarele sunt nativii care intră într-o stare depresivă

Cum se comportă zodiile după despărţire? Fecioarele sunt nativii care intră într-o stare depresivă

de Arseni Ana
Cum se comporta zodiile dupa despartire

În urma unei despărțiri, Berbecii sunt foarte orgolioşi şi aşteaptă un semn din partea persoanei iubite, deoarece nu vor să arate că sunt afectaţi, Fecioarele sunt nativii care intră într-o stare depresivă şi care cred că vine sfârşitul lumii, iar Peştii sunt încrezători că undeva, cândva, îşi vor găsi jumătatea.

Berbec

Berbecii sunt printre cei mai orgolioși nativi atunci când vine vorba de o despărţire. Indiferent de care ar fi motivul pentru care pleacă de lângă persoana iubită, nu vor privi nici măcar o secundă înapoi şi nu vor arăta momente de slăbiciune. Oricât de mare ar fi suferinţa şi oricât de mult şi-ar dori ca totul să fie ca la început, Berbecii vor aştepta prima dată un semn din partea opusă. Preferă să rămână singuri, decât să arate că pot fi controlați.

Taur

După o despărţire, nativii din zodia Taur sunt cei care se vor retrage în colțișorul lor pentru a se regăsi şi a medita asupra tuturor celor întâmplate. Vor avea perioade în care nu vor dori să vorbească cu nimeni şi doar vor reflecta. În cele din urmă, Taurii vor ieşi din această stare cu lecțiile învățate şi vor încerca să nu mai facă aceleași greşeli în viitor. În niciun caz, Taurii nu îşi vor implora partenerul de viaţă să se întoarcă şi nu vor implora iertare.

Gemeni

Gemenii se caracterizează prin numeroase reacţii nervoase în urma unei despărțiri. Ajung să se enerveze din orice şi să arunce vina asupra celor din jurul lor pentru nefericirea prin care trec. Nu sunt asumați deloc şi nu caută să înţeleagă motivul despărțirii. Gemenii devin persoane acide, care răspund impulsiv la fiecare lucru din jurul lor şi nu se pot liniști oricât de mult li s-ar spune asta.

Rac

Racii sunt cei care suferă foarte mult după o despărţire. Chiar dacă sunt nativi puternici, aceştia se închid în ei şi suferă, însă nu arată nimic. Sunt tăcuți şi îşi văd mai departe de drumul pe care merg, chiar dacă pe interior sunt foarte trişti. Racii se ascund de criticile celor din jurul lor, aşa că preferă să afișeze o imagine care să demonstreze că nu sunt afectaţi deloc, pentru a nu primi prea multe întrebări de la cei care sunt doar curioşi.

Leu

După despărţire, Leii încearcă să îşi aline durerea cu tot felul de activităţi care să îi facă să uite de cele întâmplate. Aceştia merg foarte mult în cluburi, se distrează, se comportă ca şi cum viaţa lor începe abia acum, iar tot ce a fost rău a trecut. Printre aceste momente, se vor strecura adesea şi unele de tristeţe profundă, dar Leii le vor ignora complet şi vor încerca să simtă bucuria prezentului şi să nu se întoarcă spre trecut.

Fecioară

Fecioarele sunt cele care ajung să creadă că după o despărţire vine şi sfârşitul lumii. Nativii din această zodie se afundă într-o tristeţe profundă din care cu greu mai reuşesc să iasă. Consideră că nimic nu mai are sens, că viaţa lor se va sfârşi odată cu acea relaţie şi că totul a fost în zadar. Fecioarele intră adesea într-o stare depresivă care continuă câteva luni, poate chiar un an. Acestea îşi vor reveni doar atunci când vor întâlni pe altcineva.

Balanţă

Balanţele sunt nativii care după o despărţire se victimizează şi consideră că totul a fost un joc ieftin şi o minciună. Îşi caută de lucru, dar nu ezită niciodată să scoată în evidenţă faptul că au fost victimele unui joc murdar. Chiar şi atunci când cei din jur încearcă să discute cu nativii din zodia Balanţă, ei răspund agresiv şi fără să dea vreun semn că s-ar simţi mai bine. Această stare va trece de la sine, iar Balanţele îşi vor reveni încet, dar sigur.

Scorpion

Scorpionii sunt nativii care suferă cel mai mult după o despărţire, deoarece se implică la fel de mult şi se străduiesc ca totul să meargă cât mai bine în relaţia pe care o au. Acești nativi vor plânge foarte mult, însă nu în faţa celor din jurul lor, deoarece nu vor să îşi arate slăbiciunea. Vor vorbi cu cel mai bun prieten, căruia îi vor destăinui totul pentru că au cea mai mare încredere în el. Suferința Scorpionilor va fi dată uitării în momentul în care îşi vor găsi adevărata dragoste.

Săgetător

Săgetătorii sunt nativii care îşi imploră partenerul de viaţă să se întoarcă. Încearcă prin orice modalitate să îl înduplece să vină înapoi şi să o ia de la capăt. Săgetătorii sunt nativii cărora le este frică de o schimbare, de aceea nu pot renunţa la vechea relaţie, oricât de toxică ar fi aceasta. Vor încerca din răsputeri să repare lucrurile pentru a rămâne în zona lor de confort şi a nu trebui să o ia de la început cu altcineva.

Capricorn

Capricornii se comportă foarte ciudat după o despărţire, deoarece nu ştiu ce vor şi cum să procedeze în continuare. Pe de o parte, şi-ar dori ca totul să fie ca la început şi să se ajungă la împăcare, pe de altă parte, concluzionează că nimic nu mai are sens şi că, oricum ar fi, doar despărțirea este soluţia pentru ei şi partenerul de viaţă. Pe acești nativi îi cuprind tot felul de gânduri care se află în antiteză şi care par a nu avea niciun final.

Vărsător

Vărsătorii sunt cei care nu au nicio părere de rău după despărţire, ba, mai mult decât atât, se simt liberi şi fericiţi cu alegerea făcută. Consideră că acum au mai mult timp pentru ei şi că este momentul să facă tot ce îşi doresc. Vărsătorii vor ieşi cu prietenii, vor merge în vacanţe şi vor fi mereu cu zâmbetul pe buze…

Peşti

Peştii sunt nativii care nu concep o despărţire de partenerul de viaţă, dar care, odată puşi în faţa faptului împlinit, vor căuta în fiecare om întâlnit imaginea persoanei iubite. Peştii vor suferi, dar vor merge mai departe, încrezători că jumătatea lor se află undeva în această lume.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..