Home Compatibilitate zodii Cum se descurcă fiecare zodie cu gelozia în relațiile lor

Cum se descurcă fiecare zodie cu gelozia în relațiile lor

de Clair
Cum se descurcă fiecare zodie cu gelozia în relațiile lor

Astrele ne dezvăluie care sunt cei mai geloși nativi ai zodiacului și cât de posesivi pot fi într-o relație. Taurii sunt foarte posesivi cu tot ce le aparține, Balanțele nu-și pot stăpâni emoțiile și au o gelozie exagerată, iar Vărsătorii sunt foarte posesivi și dominatori în dragoste.

Berbec
Nativii din zodiac Berbec sunt încrezători și hotărâți în tot ceea ce fac. Le place să fie în roluri de conducere și să-și asume lucrurile. Cu toate astea tind să devină agresivi când lucrurile nu merg așa cum vor ei. Uneori au tendința de a fi geloși.

Taur
Nativii din zodia Taur sunt foarte posesivi cu tot ce le aparține și uneori încăpăținați. Nu le plac schimbările bruște și să se simtă forțați. Le place armonia într-o relație, dar pot deveni geloși la cel mai mic indiciu.

Gemeni
Gemenilor nu le plac dezamăgirile, de aceia fac tot posibilul să fie cât mai corecți în relația cu oamenii. Observă imediat schimbările în comportamentul partenerului, dar nu se lasă prinși în lanțurile geloziei.

Rac
Racii sunt echilibrați emoțional și greu își dau frâu liber sentimentelor. De cele mai multe ori nu-și anunță partenerul când sunt copleșiți de gelozie, doar dacă au motive bine întemeiate ca să facă asta.

Leu
Leii sunt mai puțin predispuși la gelozie dacă se simt apreciați și inundați de complimente. Și firește, nu sunt încântați dacă simt lipsă de atenție sau împinși în afara scenei, pentru că le place să se simtă importanți.

Fecioară
Fecioarelor le place perfecțiunea și acordă o mare atenție detaliilor. Adesea își doresc să obțină cele mai bune rezultate posibile. Empatia și loialitatea le caracterizează cel mai mult într-o relație, iar gelozia poate deveni destul de profundă uneori.

Balanță
Nativii din zodia Balanței nu au foarte mare încredere în oameni, ceea ce îi face să aducă acuzații neadevărate create de gelozia lor exagerată. Balanțele nu-și pot stăpâni emoțiile și sunt foarte geloase chiar și pe lucruri mărunte.

Scorpion
Scorpionii sunt de încredere și foarte pasionali într-o relație. Le place să fie lideri și să aibă lucrurile bine stabilite de la început. Dar, Scorpionii sunt de asemenea sensibili la gelozie, care poate fi dăunătoare relației lor.

Săgetător
Săgetătorilor le place să fie liberi și independenți și nu le place să oblige pe alții să facă ceea ce nu vor sau nu sunt de acord. Gelozia lor este de o clipă. Renunță și pleacă dacă simt că relația nu este potrivită pentru ei

Capricorn
Capricornii sunt responsabili și disciplinați. Nu sunt genul de persoană care să-și piardă timpul cu gelozia. Au o mare stăpânire de sine, ceea ce este bine, dar uneori îi poate face să pară neprietenoși.

Vărsător
Vărsătorii sunt egoiști și atunci când cineva reușește să facă ceva înaintea lor devin foarte enervați și geloși. Încep să se simtă nesiguri și se compare cu alți oameni. Sunt foarte posesivi și dominatori în dragoste.

Pești
Peștii sunt buni, grijulii și foarte iertători. Vor face orice pentru a ușura viața cuiva, iar gelozia este ceva care nu îi caracterizează. Au multă încredere în oameni și uneori sunt predispuși să evite realitatea…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..