Home Compatibilitate zodii Cum se îndrăgostesc zodiile | Berbecii au un mod aparte de a se îndrăgosti

Cum se îndrăgostesc zodiile | Berbecii au un mod aparte de a se îndrăgosti

de Clair
Cum se indragostesc zodiile

Dacă nativii din unele zodii se îndrăgostesc până peste cap de la prima întâlnire, alții trebuie să fie foarte siguri pe persoana respectivă înainte de a se lăsa duși de valul iubirii. Dacă unii se simt atrași ca un magnet de la prima privire, alții se lasă cuceriți de o inteligență debordantă.

Află din acest articol cum te îndrăgostești în funcție de zodia în care ești născut.

Berbec

Berbecii au un mod aparte de a se îndrăgosti, care poate fi caracterizat prin spontaneitate și pasiune la cele mai mari limite. Simți încă din primele momente o pasiune care te orbește de-a dreptul și atunci începi lupta în cucerire.

Taur

Taurii nu se îndrăgostesc nebunește din prima clipă, ci mai degrabă analizează persoana respectivă, datorită faptului că își doresc relații stabile, de lungă durată, nu trecătoare. Deși pasiunea apare destul de rapid, Taurii sunt cerebrali în a se manifesta propriu-zis.

Gemeni

Gemenii se îndrăgostesc atunci când persoana de lângă este distractivă, autoironică, dar mai ales atunci când dă dovadă de inteligență. Însă nu se vor grăbi să dea curs sentimentelor, mizând mai mult pe prietenia de dinaintea iubirii.

Rac

Nativii zodiei Rac vor cunoaște o pasiune care îi inundă la propriu, motiv pentru care vor încerca să experimenteze anumite tehnici de cucerire, fie ele și infantile.

Leu

Sentimentul iubirii apare, în ceea ce îi privește pe Lei, în mod spontan și rapid, cuprinzându-le toată ființa. Pasiunea și splendoarea sunt cele două elemente care îi caracterizează pe acești nativi în privința stării de îndrăgostire.

Fecioară

Fecioarele sunt firi care își analizează foarte bine sentimentele înainte de a le demonstra, deși se îndrăgostesc în mod real și profund. Nu se poate spune că Fecioarele se îndrăgostesc în mod brusc, ci mai degrabă că sentimentul apare în timp și depinzând foarte mult de persoana respectivă.

Balanță

Deși sunt recunoscute grație firii lor echilibrate, atunci când se îndrăgostesc, Balanțele pot cădea în extrema dezechilibrului cu foarte mare ușurință. Acest lucru se petrece din cauza faptului că au tendința de a pune binele celuilalt mai presus de al lor.

Scorpion

Scorpionii au două modalități în ceea ce privește stadiul incipient al iubirii, și anume: în unele cazuri se lasă purtați de pasiune și își exprimă deschis sentimentele, pe când în alte cazuri preferă să țină totul pentru sine. Sentimentele lor sunt profunde, în oricare dintre cele două situații.

Săgetător

Fiecare iubire nouă este privită ca pe o aventură nouă de acești nativi, neavând nevoie de foarte mult timp pentru a se îndrăgosti. Despre sentimentele de îndrăgostire se poate spune că apar în mod disperat, nebunesc, ilogic și foarte înflăcărate.

Capricorn

Atunci când simți că te îndrăgostești de cineva, intervine sentimentul fricii, motiv pentru care te gândești foarte bine la fiecare amănunt înainte de a face următorul pas, chiar dacă acesta presupune, de cele mai multe ori, fuga de sentimente și de persoana respectivă.

Vărsător

Vărsătorii se îndrăgostesc, cel mai adesea, sub forma unei prelungiri a relației de prietenie de lungă durată sau se pot îndrăgosti după lungi conversații pe rețelele de socializare. Starea ta atunci când te îndrăgostești este una în care te gândești la persoana respectivă ca la un izvor de lumină și pace pentru tine, ca la cel mai special lucru…

Pești

Peștii se îndrăgostesc din lucruri mărunte, cum ar fi un zâmbet, o privire prinsă din zbor, o atenție pe care o primești sau un detaliu. Toate acestea îți fac inima să bată mai tare, dat fiind faptul că ești o fire foarte sensibilă.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..